011 28 54 700

Porudzbine 08-22h

Najčešće postavljana pitanja

Živim na periferiji Beograda, na koji način mogu da poručim i dobijem rodjendansku tortu?

Torta Ivanjica ima maloprodajne objekte na Kalenić pijaci, lokal br 69 i u tržnom centru Stadion u Zaplanjskoj 32, štand P 1. Porudžbinu možete obaviti putem telefona 011/2854700, e-maila porudzbine@torta.rs ili ličnim dolaskom u neku od naših maloprodaja. Tortu možete preuzeti u nekom od naših objekata ili ćemo vam je isporučiti na željenu adresu u dogovoreno vreme. Cena dostave zavisi od udaljenosti mesta isporuke a minimalni iznos robe koju dostavljamo je 3000 dinara.

Dostava se vrši svim danima:

pon: 11-18h

uto: 11-12h i 14-18h

sre: 11-18h

čet: 11-12h i 14-18h

pet: 11-18h

sub: 10-18h

ned: 10-12h i 14-18h

 

Htela bih da poručim rodjendansku tortu detetu, kako da znam da li će biti sveža?


Naši proizvodi se isključivo rade po porudžbini, tako da nam nikad ne stoje na lageru čekajući kupca.

 

Da li možete da napravite tortu po mojoj zamisli, mislim na oblik i šaru?


Vaše je da nam pošaljete sliku ili detaljnu zamisao, a mi ćemo vašu ideju pretvoriti u stvarnost.
 
 
Koliko dana unapred moram da poručim tortu?
 

S obzirom na to da nam je proizvodnja torti i kolača u Ivanjici poželjno je poručiti izradu torti tri dana ranije kada su klasične torte u pitanju ili deset ukoliko je torta kompleksnija za izradu i za koju se kreiraju 3D figure. Mladenačke torte se poručuju minimum 15 dana unapred, u zavisnosti od toga koliko je izrada torte zahtevna i kakvi se ukrasi traže. Ipak, svako poručivanje torte ranije nego što je navedeno znači samo bolje organizovanje oko pripreme materijala i dekorativnih elemenata. Iz tog razloga, dobro je da tortu poručite onog momenta kada znate da će vam biti potrebna.

 
Da li su ovo pravi (jestivi) cvetovi na tortama?
 
Većina dekorativnih detalja na tortma su ručno pravljeni, od prirodnih materijala i u potpunosti su jestivi. Gotovo svaku vrstu ukrasa moguće je napraviti ukoliko je to potrebno.
 

Da li torte koje su na sajtu prikazane, mogu da budu drugih boja?

Naravno,Vi možete tačno naglasiti šta želite da izmenite i kakve boje želite.Naše kolege će to zabeležiti i proizvodnja će za Vas odraditi tortu kakvu želite.


Da li torte mogu oštetiti prilikom transporta?

Torte se dostavljaju u ambalaži koja je najprikladnija za model koji je poručen. Naravno,potrebna je dodatna opreznost prilikom manipulacije i nošenja torte. Posebno se mora voditi računa o temperaturi prilikom transporta. Naročito za torte koje su dekorisane specijalnom masom,koja ne podnosi baš česte i velike razlike u temperaturi.


Da li je boja na tortama baš 100% ista kao na ekranu?

Boja na našim tortama je skoro ista kao na slikama koje su na sajtu. Ne može biti baš 100% ista, jer ni ekrani na kojima se torte gledaju nisu baš isti i to može da dovede do drugačijeg doživljaja boja torte. Naravno,u kontaktu sa našim kolegama iz prodaje Vi možete da naglasite kakve tačno boje želite, kao i kog intenziteta.