• Bambino

    Lagana čoko poslastica koja vraća u detinjstvo. Fino ispečene korice sa komadićima oraha, najpre su natopljene hladnim čokoladnim mlekom, a potom filovane dobro poznatim ukusom mešavine Plazma keksa, slatke pavlake i krem šlaga. Dobitna kombinacija!
  • Beze

    Tri sušene korice, ručno rađene, i kuvani žuti krem od domaćih žumanaca čine strukturu torte istovremeno hrskavom i topivom u ustima. Žuti krem oplemenjen je savršenim spojem pečenih lešnika i kafe.Odmereno sladak dezert pogodan za svaku priliku.
  • Bingo

    Osim jedne mekane korice od lomljenog patišpanja, tortom dominiraju odmereno slatki i osvežavajući sastojci. Neizostavni kuvani puding fil pomešan sa komadima Jafa keksa upotpunjen provereno dobrim ukusom Plazma keksa i soka od pomorandže. Izuzetno mekana i sočna torta, vrlo česta na rođendanskim proslavama.
  • Doboš

    Gusto kuvani fil od crne čokolade, domaćih žumanaca, prah šećera i dodatak vanile izvrsno prijanja na tanke, žute patišpanj korice. Pet korica i pet slojeva fila čine Doboš tortu nezamenjivom čokoladnom poslasticom čiji se recept besprekorno poštuje i čuva već godinama unazad.
  • Gabon

    Nepogrešiv izbor za sve sladokusce koji preferiraju čokoladne deserte. Čisto čokoladna torta, meko pečenih korica pravljenih od domaćih belanaca, komadića oraha i neizostavne čokolade, savršeno povezanih čokoladnim filom. Odlično ide uz šoljicu kafe.
  • Malina - voćna

    Prava voćna fantazija, odmereno slatka, dovoljno osvežavajuća i kremasta. Tri natopljene vazdušaste kore filovane gustim žutim kremom od domaćih žumanaca sa bogatim slojem sočnih Miker malina iz našeg kraja. Dodatak slatke pavlake čini da se zalogaji torte tope u ustima.
  • Moskva šnit

    Jedna od najpopularnijih voćnih poslastica pravi se od četiri domaće, sočne i izdašne kore pečene na 200 stepeni, filovane mlečnim i kremastim žutim filom, izrađenim od domaćih žumanaca i šećera, sa dodatkom pudinga od vanile. Osvežavajućem ukusu doprineli su komadići ananasa i višanja, kao i sitno seckani bademi.
  • Nugat

    Raskošnog izgleda, još bogatijeg ukusa i mirisa. Fino pečene korice obiluju seckanim i mlevenim orasima i lešnicima, dvostruko premazane kuvanim žutim filom od domaćih žumanaca i krem šlagom. Krupno rendani listići krem bloka upotpunili su slatkast ukus žutog fila.
  • Romansa

    Kuvani krem od domaćih žumanaca, prah šećera i vanile, uz dodatak slatke pavlake deli se na tri jednaka dela. U dva dela se dodaju komadići tamne mlečne čokolade, dok se treći obogaćuje mlevenim Plazma keksom. Filovi se, potom, ravnomerno raspoređuju na četiri fino pečene korice sa orasima. Slatka, kremasta i blago aromatična.
  • Reforma

    Reforma je izrađena od četiri kore i četiri sloja bogatog fila. Mekane kore se prave od domaćih belanaca, šećera, komadića lešnika, griza i male količine brašna, pečene na 200 stepeni, poprimile su zlatno žutu boju i vazdušastu teksturu. Čokoladni fil je kuvan na pari, od domaćih žumanaca, biljne masti, pavlake i mešavine šlaga i topljene čokolade.
  • Švarcvald

    Ni previše slatka, ni teška. Švarcvald torta je sinonim za pravo osveženje zahvaljujući kuvanim višnjama koje pored slatke pavlake i šlaga čine osnovu fila. Kore se prave od belanaca, šećera i kakao, a potom natapaju domaćim sokom od višanja.
  • Banana ananas - voćna

    Egzotična voćna torta, divnih boja i mirisa. Preko belih natopljenih korica sledi kuvani krem od žumanaca i prah šećera upotpunjen ukusom vanile, sa bogatim slojem komadića ananasa i banana. Dovoljno slatka i osvežavajuća.
  • Grilijaš

    U riznici torti za sva vremena, Grilijaš je definitivno među omiljenima svih generacija. Osnovu čine četiri korice sa orasima, preko kojih savršeno prijanjaju prženi šećer i kuvani čokoladni krem sa dodatkom slatke pavlake. Ukus i miris koji budi sva čula.
  • Posna

    Žarbo - posna

    Bogat spoj pet tankih kora i dve vrste najfinijeg krema. Korice su obogaćene ukusom tomatino paradajza, prelivene čokoladnim prelivom. Prvi krem sadrži poparene orahe i osvežavajući limun, a drugi krem čine kuvani puding od vanile sa dodatkom biljne masti. Prava posna, jaka, sočna torta.
  • Kinder

    Jedna od najdražih dečijih poslastica, Kinder torta sadrži dva najfinija mlečna krema kuvana na pari - žuti i čokoladni. Domaća žumanca, prah šećer i puding od vanile termički su obrađeni na 100 stepeni, u vremenu od 120 minuta. Savršene teksture i gustine, kremovi su spojeni celim komadima plazma keksa, natopljenim u mleku.
  • Čokoladni poljubac

    Osnovu torte čine korice sa orasima i fino kuvani krem od domaćih žumanaca, prah šećera, biljne masti i tamne čokolade vrhunskog kvaliteta. Dodatak holandske slatke pavlake doprinosi rastresitoj i kremastoj strukuturi fila, dok neodoljivo sočnu i osvežavajuću notu duguje kuvanim višnjama.
  • Braun

    Divnih boja i neverovatno prijatne arome ruma i kakaoa. Jedna fino natopljena korica sa izbalansiranim odnosom lešnika i badema čini savršenu podlogu za četiri sloja bogatih kremova od crne i bele čokolade, slatke pavlake i putera. Dovoljno osvežavajuća i sočna.
  • Šumsko voće - voćna

    Zahvaljujući jedinstvenom ukusu sočnog šumskog voća ova poslastica postala je sinonim za pravo osveženje među tortama. Borovnice, kupine, jagode i crvene ribizle u kombinaciji sa slatkom pavlakom i krem šlagom, ravnomerno raspoređenim na četiri domaće korice, čine savršen desert za sve sladokusce.
  • Bezglutenska

    Oranž mus - bezglutenska torta

    Provereno dobra kombinacija čokolade i pomorandže čini ovu bezglutensku tortu sjajnom poslasticom. Mekane korice od mlevenog badema i belanaca filovane su finim deli oranž mlečnim kremom sa ukusom pomorandže, kuvanim ganažom od čokolade i pavlake, uz dodatak domaćeg krema od žumanaca, prah šećera i najkvalitetnijih putera.
  • Dijetetska

    Čoko badem - Dijet torte

    Dobro proveren odabir sastojaka čini Dijet tortu zdravom poslasticom za dijabetičare. U osnovi su dve crne korice od heljdinog brašna, belanaca i stevija zaslađivača, i jedna bela korica od belanaca, limuna, heljdinog brašna i stevija zaslađivača. Fil se sastoji od vanila pudinga, mleka sa 0.5% mlečne masti, badema i čokolade sa stevijom. Preko fila sledi slatka pavlaka.
  • Ledo

    Korice se prave od jaja, šećera i kakaoa, a potom natapaju šećernim sirupom. Najpre se filuju slojem fino kuvanog čokoladnog krema uz dodatak deli oranža, a potom sledi sloj krem šlaga. Jedna vrlo lagana poslastica, nadasve osvežavajućeg ukusa.
  • Sladoled

    Lagana i sočna, torta divnog preseka i najkremastije strukture. Bele korice natopljene mlekom i tri sloja žutog kuvang fila sa ukusom vanile, sa dodatkom mešavine šlag krema i slatke pavlake, čine da se zalogaji torte tope u ustima.
  • Posna

    Posna voćna - ananas i višnje

    Tri žute, posne korice premazane su gustim filom kuvanim na soku od ananasa. Prvi sloj fila obogaćen je komadićima ananasa, drugi kuvanim višnjama, dok u trećem dominiraju seckani bademi. Laganijoj i rastresitijoj strukturi doprineli su tanki slojevi posnog šlaga između korica. Idealan desert za vašu posnu svečanu trpezu.
  • Posna

    Kinder - posna

    Posni Kinder desert sadrži dve mekane, rastresite korice sa ukusom mlevenih i seckanih lešnika, filovane savršenim posnim filom kuvanim na sojinom mleku, uz dodatak posnog mleka u prahu i posne bele i crne čokolade. Posni Plazma keksići natopljeni sojinim mlekem savršeno su se uklopili u bogat čokoladni ukus
  • MIX 1 (gabon, nugat, šumsko voće, sladoled)

    Naša nova MIX ponuda obradovaće sve sladokusce koji jednostavno ne mogu da se odluče između čokoladnog, mlečnog ili voćnog ukusa! Spoj vaše četiri omiljene poslastice od sada u jednoj torti - čokoladna Gabon sa komadićima oraha, raskošna Nugat sa kuvanim žutim filom i listićima krem bloka, mlečna Sladoled sa ukusom vanile i osvežavajuća torta Šumsko voće sa jagodama, kupinama i crvenim ribizlama.
  • MIX 2 (braun,kinder,maline,doboš)

    Jedna torta sa četiri provereno dobra ukusa učiniće vašu svečanu trpezu neodoljivom! Našu novu MIX ponudu čine: raskošna Braun torta sa crnom i belom čokoladom, lešnicima i bademima, dečja omiljena Kinder poslastica sa žutim i čokoladnim filom, i celim Plazma keksićima, voćna Malina, odmereno slatka i vrlo osvežavajuća i, na kraju, tradicionalna Doboš sa patišpanj koricama i čokoladnim filom.