Blog
12. septembar 2023.
Popularni izbori torti za venčanja u 2023. godini

Najslađi trendovi za venčanje

Venčanje je poseban trenutak koji želite da bude savršen u svakom pogledu, a torta je jedan od ključnih elemenata ovog velikog specijalnog dana u životu svake osobe. U tekućoj 2023. godini, svet venčanja donosi nam razne trendove kako bi bili zadovoljeni svi standadi i želje koje se tiču dizajna i ukusa torti, a koji će vaše venčanje učiniti nezaboravnim za vas i vaše zvanice. U našem Torta Ivanjica blogu ćemo predstaviti najmodernije torte za venčanja koje su obeležile 2023. godinu, a sve u nadi da će biti od koristi i pomoći da baš jedna takva torta krasi vaš dan za pamćenje.


Minimalistička elegancija

Minimalizam je ključna reč u mnogim aspektima modernih venčanja, a torte nisu izuzetak. Torta za venčanje sa čistim, jednostavnim linijama i minimalističkim dekoracijama postaje sve popularnija. Beli krem i glazura su najčešći izbori, ali pastelne boje takođe mogu dodati suptilan dodir elegancije. Ove torte se ističu svojom jednostavnom lepotom i čistim ukusom.

Izvor: Pinterest


Metalik detalji

Za dodatnu dozu glamura na vašem venčanju, torte sa metalik detaljima su savršen izbor. Srebro, zlato i bakar se koriste za dekoraciju i detalje na torti, dajući joj luksuzan izgled. Ove metalik nijanse dodaju sofisticiranost i raskoš, što je posebno popularno na današnjim, modernim venčanjima.

Izvor: Pinterest


Narandžasti i koralni elementi

Boje koje dominiraju svetom venčanja za 2023. godinu su narandžasta i koralna. Torta sa ovakvim, toplim i osvežavajućim nijansama će privući pažnju svih, još ako se uklopi u sličnu dekoraciju može biti zvezda svakog venčanja. Ove boje se često koriste za cvetne dekoracije, ukrase i detalje na tortama. Da li je jedna ovakva baš vaš izbor?


Geometrijski dizajn

Geometrijski dizajn je sveprisutan u svetu venčanja. Torta sa geometrijskim uzorcima, kao što su trouglovi, rombovi i pravougaonici, izgleda moderno i privlačno. Ovaj dizajn se često kombinuje sa minimalističkim elementima kako bi se postigao savršen balans između sofisticiranosti i jednostavnosti.

Izvor: Pinterest


Cvetne kreacije

Cvetni dekor je večna inspiracija za torte za venčanja, ali u 2023. godini, cvetne kreacije dobijaju sasvim novu dimenziju. Veliki, živopisni cvetovi se koriste kao centralni deo dekoracije, često prelazeći između slojeva torte. Ovaj trend donosi prirodu na vaše venčanje i dodaje romantični, sveži osećaj, baš kao što je i vaša ljubav!

Izvor: Pinterest


Personalizacija

Najvažnija stvar koju možete učiniti za svoju tortu za venčanje je personalizacija. Dodajte svoje inicijale, datum venčanja, omiljeni citat ili nešto što vas i vašu polovinu medjusobno povezuje na tortu kako biste je učinili jedinstvenom i posebnom. Ovakav detalj će posebno ostaviti trag na vaš dan venčanja, jer ste u njega utkali poseban deo vaše ljubavi I dragih uspomena.

Izvor: Pinterest


Naravno, tradicionalne dekoracije za tortu su uvek popularan izbor kada želite da sve izgleda jednostavno i lepo uklopljeno. Iako su moderni trendovi u tortama za venčanja inovativni i inspirativni, tradicionalne dekoracije su i dalje nezamenjivi izbor za parove.

Predstvaljmo vam dekoracije koje nikada nisu izašle iz mode, a i dalje su omiljen izbor parova u 2023. godini:


Ruže i cvetni ornamenti

Cvetne dekoracije na torti su oduvek bile sinonim za romantičnu atmosferu, te nisu zaobišle ni venčanja. Ruže su posebno popularne i dolaze u različitim nijansama koje se mogu prilagoditi bojama vaše dekoracije. Osim ruža, različiti cvetni ornamenti, kao što su ljiljani, orhideje ili božuri, dodaju tradicionalni šarm i eleganciju torti za venčanje.

Izvor: Pinterest


Torta sa figuricama

Figurice koje prikazuju mladence su klasična tradicija koja se i dalje održava. Ove simpatične i personalizovane figurice postavljaju se na vrh torte i često predstavljaju par u svečanoj odeći. Osim toga, figurice mogu biti prilagođene da odražavaju vaše lične karakteristike i interese, čineći ih jedinstvenim i posebnim.


Naš zaključak je da je ova godina donela inovacije i mogućnosti za izražavanje vašeg stila i ličnosti. Bez obzira na to koji trend izaberete, vaša torta treba da pored sjajne dekoracije bude ukusna, da zadovoljava sve vaše standarde i da da poseban pečat vašem venčanju jer će vas samo takve, najbolje uspomene, pratiti kroz ceo život.

Dopao vam se naš izbor modernih torti? Celokupnu kolekciju smo izdvojili na našem Pinterest nalogu OVDE.


Nemate specijalnu ideju za svadbenu tortu? Pogledajte SVADBENE TORTE iz naše ponude!

Nudimo vam da zakažete BESPLATNU degustaciju ukusa torte za vaše venčanje u nekoj od naših maloporodaja po vašem izboru. Budite idejni tvorac vaše svadbene torte i kreirajte je sami!

Ukoliko želite da Torti Ivanjica pružite vaše poverenje da za vas kreira tortu za venčanje o kojoj ste maštali, kontaktirajte nas na:

broj telefona 011 28 54 700, mail naruci@torta.rs  ili nam pišite na online chat na našoj web stranici.

Poštovani korisniče, naš sajt koristi kolačiće (cookies) u cilju pobošljanja korisničkog iskustva. Kolačiće upotrebljavamo i kako bismo personalizovali sadržaj i oglase, omogućili funkcije društvenih mreža i analizirali saobraćaj. Podatke o tvojoj upotrebi naše web-lokacije delimo s partnerima za društvene mreže, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinovati s drugim podacima koje si im pružio ili koje su prikupili dok si upotrebljavao njihove usluge. Ukoliko nastaviš da pregledaš i koristiš našu Internet prodavnicu slažeš se sa upotrebom kolačića i politikom privatnosti.