• Bambino

    Slatka pavlaka umućena sa plazma keksom, šlag krem i korice sa orahom natopljene čokoladnim mlekom ovu poslasticu čine slatkišem omiljenim među sladokuscima svih generacija.
  • Beze

    Savršen spoj pečenih lešnika, kafe i sušenih korica, ručno rađenih, daje ukus odmerene slatkoće. Kremast i lagan, topi se u ustima. Odličan dezert za bilo koju posebnu priliku
  • Bingo

    Osim jedne mekane korice od lomljenog patišpanja, tortom dominiraju odmereno slatki i osvežavajući sastojci. Neizostavni kuvani puding fil pomešan sa komadima Jafa keksa upotpunjen provereno dobrim ukusom Plazma keksa i soka od pomorandže. Izuzetno mekana i sočna torta, vrlo česta na rođendanskim proslavama.
  • Doboš

    Gusto kuvani fil od crne čokolade, domaćih žumanaca, prah šećera i arome vanile izvrsno prijanja na tanke, žute patišpanj korice. Pet korica i pet slojeva fila čine Doboš tortu nezamenjivom čokoladnom poslasticom čiji se recept besprekorno poštuje i čuva već godinama unazad.
  • Gabon

    Nepogrešiv izbor za sve sladokusce koji preferiraju čokoladne deserte. Čisto čokoladna torta, meko pečenih korica pravljenih od domaćih belanaca, komadića oraha i neizostavne čokolade, savršeno povezanih čokoladnim filom. Odlično ide uz šoljicu kafe.
  • Malina - voćna

    Prava voćna fantazija, odmereno slatka, dovoljno osvežavajuća i kremasta. Tri natopljene vazdušaste kore filovane gustim žutim kremom od domaćih žumanaca sa bogatim slojem sočnih Miker malina iz našeg kraja. Dodatak slatke pavlake čini da se zalogaji torte tope u ustima.
  • Moskva šnit

    Jedna od najpopularnijih voćnih poslastica pravi se od četiri domaće, sočne i izdašne kore pečene na 200 stepeni, filovane mlečnim i kremastim žutim filom, izrađenim od domaćih žumanaca i šećera, sa dodatkom pudinga od vanile. Osvežavajućem ukusu doprineli su komadići ananasa i višanja, kao i sitno seckani bademi.
  • Nugat

    Raskošnog izgleda, još bogatijeg ukusa i mirisa. Fino pečene korice obiluju seckanim i mlevenim orasima i lešnicima, dvostruko premazane kuvanim žutim filom od domaćih žumanaca i krem šlagom. Krupno rendani listići krem bloka upotpunili su slatkast ukus žutog fila.
  • Romansa

    Crna mlečna čokolada, Plazma keks, slatka pavlaka i kuvani fil sa vanilom čine ovu poslasticu naročito kremastom i ukusnom.
  • Reforma

    Reforma je izrađena od četiri kore i četiri sloja bogatog fila. Mekane kore se prave od domaćih belanaca, šećera, komadića lešnika, griza i male količine brašna, pečene na 200 stepeni, poprimile su zlatno žutu boju i vazdušastu teksturu. Čokoladni fil je kuvan na pari, od domaćih žumanaca, biljne masti, pavlake i mešavine šlaga i topljene čokolade.
  • Švarcvald

    Mekane korice izradjene od domaćih jaja i kakaoa, natopljene prirodno kuvanim sokom od višanja. Fil čini mešavina slatke pavlake i krem šlaga uz dodatak višanja koje čine idealan balans slatkog i voćnog ukusa.
  • Banana ananas - voćna

    Egzotična voćna torta, divnih boja i mirisa. Preko belih natopljenih korica sledi kuvani krem od žumanaca i prah šećera upotpunjen ukusom vanile, sa bogatim slojem komadića ananasa i banana. Dovoljno slatka i osvežavajuća.
  • Posna

    Medeno srce - posna

    Medeno srce je dobro znani i omiljeni ukus a u našoj verziji je rezultat savršene kombinacije vanile, keksa i sočnih komada Medenog srca. idealan u svakom trenutku kada poželite nešto slatko...
  • Grilijaš

    Bogata mešavina ukusa čokolade, oraha i blage arome prženog šećera.
  • Posna

    Žarbo - posna

    Pun čokoladno- kremasti ukus akcentovan svežinom limuna, vanile i oraha.
  • Kinder

    Jedna od najdražih dečijih poslastica, Kinder torta sadrži dva najfinija mlečna krema kuvana na pari - žuti i čokoladni. Domaća žumanca, prah šećer i puding od vanile termički su obrađeni na 100 stepeni, u vremenu od 120 minuta. Savršene teksture i gustine, kremovi su spojeni celim komadima plazma keksa, natopljenim u mleku.
  • Čokoladni poljubac

    Snažan ukus čokolade u kombinaciji sa svežinom višanja u natopljenim koricama –neodoljiv je spoj sočnog voća i čokolade.
  • Braun

    Divnih boja i neverovatno prijatne arome ruma i kakaoa. Jedna fino natopljena korica sa izbalansiranim odnosom lešnika i badema čini savršenu podlogu za četiri sloja bogatih kremova od crne i bele čokolade, slatke pavlake i putera. Dovoljno osvežavajuća i sočna.
  • Posna

    Posna ananas - voćna

    Kratak opis: Posna verzija voćnog ukusa od ananasa osvežava i udovoljava sladokuscima.
  • Šumsko voće - voćna

    Zahvaljujući jedinstvenom ukusu sočnog šumskog voća ova poslastica postala je sinonim za pravo osveženje među tortama. Borovnice, kupine, jagode i crvene ribizle u kombinaciji sa slatkom pavlakom i krem šlagom, ravnomerno raspoređenim na četiri domaće korice, čine savršen desert za sve sladokusce.
  • Bezglutenska

    Oranž mus - bezglutenska torta

    Provereno dobra kombinacija čokolade i pomorandže čini ovu bezglutensku tortu sjajnom poslasticom. Mekane korice od mlevenog badema i belanaca filovane su finim deli oranž mlečnim kremom sa ukusom pomorandže, kuvanim ganažom od čokolade i pavlake, uz dodatak domaćeg krema od žumanaca, prah šećera i najkvalitetnijih putera.
  • Dijetetska

    Čoko badem - Dijet torte

    Kratak opis: Torta za dijabetičare. Savršen spoj heljde, badema i kakaoa, upotpunjen pudingom od vanile, čokoladom i slatkom pavlakom!
  • Ledo

    Čokoladna torta od 3 korice natopljene sirupom, spojene sa odličnom mešavinom čokoladnog kremna i dodatkom deli oranža.
  • Sladoled

    Lagana i sočna, torta divnog preseka i najkremastije strukture. Bele korice natopljene mlekom i tri sloja žutog kuvang fila sa ukusom vanile, sa dodatkom mešavine šlag krema i slatke pavlake, čine da se zalogaji torte tope u ustima.