Odmah dostupno

Ovi proizvodi iz naše ponude su odmah dostupni za kupovinu. Rezerviši i preuzmi u najbližoj Torta Ivanjica radnji ili ako želiš mi ćemo ti je dostaviti u roku od 2h na teritoriji Beograda svim danima u terminu od 10-21h i na teritoriji Ivanjice i Kraljeva svim danima u terminu od 10-17h (uslovi dostave). Torte su uvek sveže, ručno pravljene u Ivanjici.

Poruči online, piši nam na mail naruci@torta.rs ili pozovi naš broj telefona 066 60 10 200, a torta će biti spremna za preuzimanje ili ćemo ti je dostaviti za 2 sata.

Poštovani korisniče, naš sajt koristi kolačiće (cookies) u cilju pobošljanja korisničkog iskustva. Kolačiće upotrebljavamo i kako bismo personalizovali sadržaj i oglase, omogućili funkcije društvenih mreža i analizirali saobraćaj. Podatke o tvojoj upotrebi naše web-lokacije delimo s partnerima za društvene mreže, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinovati s drugim podacima koje si im pružio ili koje su prikupili dok si upotrebljavao njihove usluge. Ukoliko nastaviš da pregledaš i koristiš našu Internet prodavnicu slažeš se sa upotrebom kolačića i politikom privatnosti.