Nugat

259 RSD
Naša najpopularnija Nugat torta napravljena je od fino pečenih korica sa seckanim lešnicima i kuvanog krem fila od domaćih žumanaca sa dodatkom listića krem bloka.
Sastojci: Jaja, mleko, mlečni krem, lešnik, krem blok, aroma vanile.
parče
0.115 kg
299 rsd
1 parč.
čaša
0.12 kg
259 rsd
mala
0.68 kg
1499 rsd
6 parč.
srednja
1.3 kg
2599 rsd
11 parč.
okrugla
1.58 kg
3199 rsd
13 parč.
velika
2.5 kg
4799 rsd
21 parč.
Dodaj u korpu
ILI POZOVI 0666010200
Naša najpopularnija Nugat torta napravljena je od fino pečenih korica sa seckanim lešnicima i kuvanog krem fila od domaćih žumanaca sa dodatkom listića krem bloka.
Sastojci: Jaja, mleko, mlečni krem, lešnik, krem blok, aroma vanile.
Pomoć pri kupovini klasične torte
Kolika torta mi je potrebna ?
Najbolji način za određivanje veličine torte je predviđanje broja gostiju na slavlju, odraslih i dece. Za svakog gosta treba predvideti bar po jedno poslastičarsko parče torte od 120g, a poželjno je i nešto više. Pored svake torte na našem sajtu, moguće je videti i okvirni broj parčića koji se dobijaju od torte kako bi veličina lakše bila odabrana.
Dostava klasične torte
Torta Ivanjica vrši dostavu klasičnih torti na željenu adresu, u sve gradove u kojima je predviđena dostava. U zavisnosti od veličine torte i gradske zone, dostava može biti besplatna. Više o pravilima i cenama dostave možete pročitati ovde.
Jestivi i nejestivi delovi torte
Svi delovi klasičnih torti su jestivi.
Rok trajanja i kvalitet torte
Naše torte izrađuju se od kvalitetnih domaćih sastojaka i nisu zamrznute. U zavisnosti od ukusa, da li sadrže voće ili ne, rok trajanja torte može biti od 7 do 10 dana. Rok trajanja je istaknut na deklaraciji torte.
Svi proizvodi su pažljivo izrađeni veštim rukama naših domaćica i dekoratera.
Ceo asortiman bazira se na starim proverenim receptima naših baka i posebnom načinu pripreme.
Najveći izbor domaćih torti i kolača na jednom mestu. Dostava na kućnu adresu.
Siguran proces kupovine i mogućnost online plaćanja karticama Visa, MasterCard, American Express i Dina.
Poštovani korisniče, naš sajt koristi kolačiće (cookies) u cilju pobošljanja korisničkog iskustva. Kolačiće upotrebljavamo i kako bismo personalizovali sadržaj i oglase, omogućili funkcije društvenih mreža i analizirali saobraćaj. Podatke o tvojoj upotrebi naše web-lokacije delimo s partnerima za društvene mreže, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinovati s drugim podacima koje si im pružio ili koje su prikupili dok si upotrebljavao njihove usluge. Ukoliko nastaviš da pregledaš i koristiš našu Internet prodavnicu slažeš se sa upotrebom kolačića i politikom privatnosti.