Nepogrešiv izbor za sve sladokusce koji preferiraju čokoladne deserte. Čisto čokoladna torta,
meko pečenih korica pravljenih od domaćih belanaca, komadića oraha i neizostavne čokolade,
povezanih čokoladnim filom. Odlično ide uz šoljicu kafe.
Jedna od najpopularnijih voćnih poslastica pravi se od četiri domaće, sočne i izdašne kore
od belanaca i seckanog badema, pečene na 200 stepeni, filovane mlečnim i kremastim žutim filom,
izrađenim od domaćih žumanaca i šećera, sa dodatkom slatke pavlake. Osvežavajućem ukusu doprineli su komadići visnje i ananasa, kao i sitno seckani bademi.
Ova torta sastoji se od fino pečenih kora sa seckanim lešnicima, i kuvanog žutog fila od domaćih žumanaca sa dodatkom rendanih listića krem bloka. Kada tome dodamo još jedan sloj krem šlaga, ova kombinacija ukusa sigurno će vam se dopasti.
Ni previše slatka, ni teška. Švarcvald torta je sinonim za pravo osveženje zahvaljujući kuvanim višnjama koje pored slatke pavlake i šlaga čine osnovu fila. Kore se prave od belanaca, šećera i kakao, a potom natapaju domaćim sokom od višanja.
Jedna od omiljenih dečijih poslastica, Kinder torta sadrži dva najfinija mlečna krema kuvana na
pari - žuti i čokoladni. Domaća žumanca, prah šećer i puding od vanile pažljivo su kuvani da bi se dobila
ova kremasta struktura. Kremovi su spojeni celim komadima plazma keksa, natopljenim u mleku. Torta ne sadrži orašaste plodove.
Svaki od tri vrste fila u braun torti, napravljenih sa puterom, posebno je ukusan i drugačiji, a spoj
crne, bele čokolade, slatke pavlake, i dve korice natopljene rumom, učiniće da sigurno uživate u ovoj sočnoj torti. Ako volite kremaste lagane ukuse, obavezno probajte.
Dobro proveren odabir sastojaka čini Dijet tortu zdravom poslasticom za dijabetičare. U osnovi su dve crne korice od heljdinog brašna, belanaca i stevija zaslađivača, i jedna bela korica od belanaca, limuna, heljdinog brašna i stevija zaslađivača. Fil se sastoji od vanila pudinga, mleka sa 0.5% mlečne masti, badema i čokolade sa stevijom. Preko fila sledi slatka pavlaka.
Tri žute korice premazane su gustim filom kuvanim na soku od ananasa. Prvi sloj fila obogaćen je mešavinom šumskog voća: malina, šumska kupina, ribizla, borovnica, šumska jagoda. Laganijoj i rastresitijoj strukturi doprineli su tanki slojevi šlaga između korica. Idealan desert za vašu posnu svečanu trpezu.
Čoko plazma desert sadrži dve mekane, rastresite korice sa ukusom mlevenih i seckanih lešnika, filovane savršenim posnim filom kuvanim na sojinom mleku, uz dodatak posne bele i crne čokolade. Posni Plazma keksići natopljeni sojinim mlekem savršeno su se uklopili u bogat čokoladni ukus
Torta bez brašna. Korice se sastoje od belanaca i kokosa a kuvani fil od žumanaca i
prah šećera, obogaćen puterom ,biljnom masti i slatkom pavlakom, uz dodatak kokosa. Za prave
ljubitelje kokosa, ne treba poseban povod da je probaju.
Nepogrešiv izbor za sve sladokusce koji preferiraju čokoladne deserte. Čisto čokoladna torta,
meko pečenih korica pravljenih od domaćih belanaca, komadića oraha i neizostavne čokolade,
povezanih čokoladnim filom. Odlično ide uz šoljicu kafe.
Jedna od najpopularnijih voćnih poslastica pravi se od četiri domaće, sočne i izdašne kore
od belanaca i seckanog badema, pečene na 200 stepeni, filovane mlečnim i kremastim žutim filom,
izrađenim od domaćih žumanaca i šećera, sa dodatkom slatke pavlake. Osvežavajućem ukusu doprineli su komadići visnje i ananasa, kao i sitno seckani bademi.
Ova torta sastoji se od fino pečenih kora sa seckanim lešnicima, i kuvanog žutog fila od domaćih žumanaca sa dodatkom rendanih listića krem bloka. Kada tome dodamo još jedan sloj krem šlaga, ova kombinacija ukusa sigurno će vam se dopasti.
Ni previše slatka, ni teška. Švarcvald torta je sinonim za pravo osveženje zahvaljujući kuvanim višnjama koje pored slatke pavlake i šlaga čine osnovu fila. Kore se prave od belanaca, šećera i kakao, a potom natapaju domaćim sokom od višanja.
Jedna od omiljenih dečijih poslastica, Kinder torta sadrži dva najfinija mlečna krema kuvana na
pari - žuti i čokoladni. Domaća žumanca, prah šećer i puding od vanile pažljivo su kuvani da bi se dobila
ova kremasta struktura. Kremovi su spojeni celim komadima plazma keksa, natopljenim u mleku. Torta ne sadrži orašaste plodove.
Svaki od tri vrste fila u braun torti, napravljenih sa puterom, posebno je ukusan i drugačiji, a spoj
crne, bele čokolade, slatke pavlake, i dve korice natopljene rumom, učiniće da sigurno uživate u ovoj sočnoj torti. Ako volite kremaste lagane ukuse, obavezno probajte.
Dobro proveren odabir sastojaka čini Dijet tortu zdravom poslasticom za dijabetičare. U osnovi su dve crne korice od heljdinog brašna, belanaca i stevija zaslađivača, i jedna bela korica od belanaca, limuna, heljdinog brašna i stevija zaslađivača. Fil se sastoji od vanila pudinga, mleka sa 0.5% mlečne masti, badema i čokolade sa stevijom. Preko fila sledi slatka pavlaka.
Tri žute korice premazane su gustim filom kuvanim na soku od ananasa. Prvi sloj fila obogaćen je mešavinom šumskog voća: malina, šumska kupina, ribizla, borovnica, šumska jagoda. Laganijoj i rastresitijoj strukturi doprineli su tanki slojevi šlaga između korica. Idealan desert za vašu posnu svečanu trpezu.
Čoko plazma desert sadrži dve mekane, rastresite korice sa ukusom mlevenih i seckanih lešnika, filovane savršenim posnim filom kuvanim na sojinom mleku, uz dodatak posne bele i crne čokolade. Posni Plazma keksići natopljeni sojinim mlekem savršeno su se uklopili u bogat čokoladni ukus
Torta bez brašna. Korice se sastoje od belanaca i kokosa a kuvani fil od žumanaca i
prah šećera, obogaćen puterom ,biljnom masti i slatkom pavlakom, uz dodatak kokosa. Za prave
ljubitelje kokosa, ne treba poseban povod da je probaju.
Nepogrešiv izbor za sve sladokusce koji preferiraju čokoladne deserte. Čisto čokoladna torta,
meko pečenih korica pravljenih od domaćih belanaca, komadića oraha i neizostavne čokolade,
povezanih čokoladnim filom. Odlično ide uz šoljicu kafe.
Jedna od najpopularnijih voćnih poslastica pravi se od četiri domaće, sočne i izdašne kore
od belanaca i seckanog badema, pečene na 200 stepeni, filovane mlečnim i kremastim žutim filom,
izrađenim od domaćih žumanaca i šećera, sa dodatkom slatke pavlake. Osvežavajućem ukusu doprineli su komadići visnje i ananasa, kao i sitno seckani bademi.
Ova torta sastoji se od fino pečenih kora sa seckanim lešnicima, i kuvanog žutog fila od domaćih žumanaca sa dodatkom rendanih listića krem bloka. Kada tome dodamo još jedan sloj krem šlaga, ova kombinacija ukusa sigurno će vam se dopasti.
Ni previše slatka, ni teška. Švarcvald torta je sinonim za pravo osveženje zahvaljujući kuvanim višnjama koje pored slatke pavlake i šlaga čine osnovu fila. Kore se prave od belanaca, šećera i kakao, a potom natapaju domaćim sokom od višanja.
Jedna od omiljenih dečijih poslastica, Kinder torta sadrži dva najfinija mlečna krema kuvana na
pari - žuti i čokoladni. Domaća žumanca, prah šećer i puding od vanile pažljivo su kuvani da bi se dobila
ova kremasta struktura. Kremovi su spojeni celim komadima plazma keksa, natopljenim u mleku. Torta ne sadrži orašaste plodove.
Svaki od tri vrste fila u braun torti, napravljenih sa puterom, posebno je ukusan i drugačiji, a spoj
crne, bele čokolade, slatke pavlake, i dve korice natopljene rumom, učiniće da sigurno uživate u ovoj sočnoj torti. Ako volite kremaste lagane ukuse, obavezno probajte.
Dobro proveren odabir sastojaka čini Dijet tortu zdravom poslasticom za dijabetičare. U osnovi su dve crne korice od heljdinog brašna, belanaca i stevija zaslađivača, i jedna bela korica od belanaca, limuna, heljdinog brašna i stevija zaslađivača. Fil se sastoji od vanila pudinga, mleka sa 0.5% mlečne masti, badema i čokolade sa stevijom. Preko fila sledi slatka pavlaka.
Tri žute korice premazane su gustim filom kuvanim na soku od ananasa. Prvi sloj fila obogaćen je mešavinom šumskog voća: malina, šumska kupina, ribizla, borovnica, šumska jagoda. Laganijoj i rastresitijoj strukturi doprineli su tanki slojevi šlaga između korica. Idealan desert za vašu posnu svečanu trpezu.
Čoko plazma desert sadrži dve mekane, rastresite korice sa ukusom mlevenih i seckanih lešnika, filovane savršenim posnim filom kuvanim na sojinom mleku, uz dodatak posne bele i crne čokolade. Posni Plazma keksići natopljeni sojinim mlekem savršeno su se uklopili u bogat čokoladni ukus
Torta bez brašna. Korice se sastoje od belanaca i kokosa a kuvani fil od žumanaca i
prah šećera, obogaćen puterom ,biljnom masti i slatkom pavlakom, uz dodatak kokosa. Za prave
ljubitelje kokosa, ne treba poseban povod da je probaju.
Nepogrešiv izbor za sve sladokusce koji preferiraju čokoladne deserte. Čisto čokoladna torta,
meko pečenih korica pravljenih od domaćih belanaca, komadića oraha i neizostavne čokolade,
povezanih čokoladnim filom. Odlično ide uz šoljicu kafe.
Jedna od najpopularnijih voćnih poslastica pravi se od četiri domaće, sočne i izdašne kore
od belanaca i seckanog badema, pečene na 200 stepeni, filovane mlečnim i kremastim žutim filom,
izrađenim od domaćih žumanaca i šećera, sa dodatkom slatke pavlake. Osvežavajućem ukusu doprineli su komadići visnje i ananasa, kao i sitno seckani bademi.
Ova torta sastoji se od fino pečenih kora sa seckanim lešnicima, i kuvanog žutog fila od domaćih žumanaca sa dodatkom rendanih listića krem bloka. Kada tome dodamo još jedan sloj krem šlaga, ova kombinacija ukusa sigurno će vam se dopasti.
Ni previše slatka, ni teška. Švarcvald torta je sinonim za pravo osveženje zahvaljujući kuvanim višnjama koje pored slatke pavlake i šlaga čine osnovu fila. Kore se prave od belanaca, šećera i kakao, a potom natapaju domaćim sokom od višanja.
Jedna od omiljenih dečijih poslastica, Kinder torta sadrži dva najfinija mlečna krema kuvana na
pari - žuti i čokoladni. Domaća žumanca, prah šećer i puding od vanile pažljivo su kuvani da bi se dobila
ova kremasta struktura. Kremovi su spojeni celim komadima plazma keksa, natopljenim u mleku. Torta ne sadrži orašaste plodove.
Svaki od tri vrste fila u braun torti, napravljenih sa puterom, posebno je ukusan i drugačiji, a spoj
crne, bele čokolade, slatke pavlake, i dve korice natopljene rumom, učiniće da sigurno uživate u ovoj sočnoj torti. Ako volite kremaste lagane ukuse, obavezno probajte.
Dobro proveren odabir sastojaka čini Dijet tortu zdravom poslasticom za dijabetičare. U osnovi su dve crne korice od heljdinog brašna, belanaca i stevija zaslađivača, i jedna bela korica od belanaca, limuna, heljdinog brašna i stevija zaslađivača. Fil se sastoji od vanila pudinga, mleka sa 0.5% mlečne masti, badema i čokolade sa stevijom. Preko fila sledi slatka pavlaka.
Tri žute korice premazane su gustim filom kuvanim na soku od ananasa. Prvi sloj fila obogaćen je mešavinom šumskog voća: malina, šumska kupina, ribizla, borovnica, šumska jagoda. Laganijoj i rastresitijoj strukturi doprineli su tanki slojevi šlaga između korica. Idealan desert za vašu posnu svečanu trpezu.
Čoko plazma desert sadrži dve mekane, rastresite korice sa ukusom mlevenih i seckanih lešnika, filovane savršenim posnim filom kuvanim na sojinom mleku, uz dodatak posne bele i crne čokolade. Posni Plazma keksići natopljeni sojinim mlekem savršeno su se uklopili u bogat čokoladni ukus
Napravljena od korica sa cokoladom i finog krema od domaćih žumanaca, prah šećera, biljne masti i kvalitetne tamne čokolade, ova torta je pravi izbor za ljubitelje kombinacije čokolade i voća.
Obogaćena je Miker malinama i komadima mlečne čokolade.
Torta bez brašna. Korice se sastoje od belanaca i kokosa a kuvani fil od žumanaca i
prah šećera, obogaćen puterom ,biljnom masti i slatkom pavlakom, uz dodatak kokosa. Za prave
ljubitelje kokosa, ne treba poseban povod da je probaju.
Korice se izrdadjuju od gotove smese u koju se dodaju jaja ,voda i ulje.