Gusto kuvani fil od crne čokolade, domaćih žumanaca, prah šećera i dodatak vanile izvrsno prijanja na tanke, žute patišpanj korice. Pet korica i pet slojeva fila čine Doboš tortu nezamenjivom čokoladnom poslasticom čiji se recept besprekorno poštuje i čuva već godinama unazad.
Nepogrešiv izbor za sve sladokusce koji preferiraju čokoladne deserte. Čisto čokoladna torta, meko pečenih korica pravljenih od domaćih belanaca, komadića oraha i neizostavne čokolade, savršeno povezanih čokoladnim filom. Odlično ide uz šoljicu kafe.
Jedna od najpopularnijih voćnih poslastica pravi se od četiri domaće, sočne i izdašne kore pečene na 200 stepeni, filovane mlečnim i kremastim žutim filom, izrađenim od domaćih žumanaca i šećera, sa dodatkom pudinga od vanile. Osvežavajućem ukusu doprineli su komadići ananasa i višanja, kao i sitno seckani bademi.
Raskošnog izgleda, još bogatijeg ukusa i mirisa. Fino pečene korice obiluju seckanim i mlevenim orasima i lešnicima, dvostruko premazane kuvanim žutim filom od domaćih žumanaca i krem šlagom. Krupno rendani listići krem bloka upotpunili su slatkast ukus žutog fila.
Kuvani krem od domaćih žumanaca, prah šećera i vanile, uz dodatak slatke pavlake deli se na tri jednaka dela. U dva dela se dodaju komadići tamne mlečne čokolade, dok se treći obogaćuje mlevenim Plazma keksom. Filovi se, potom, ravnomerno raspoređuju na četiri fino pečene korice sa orasima. Slatka, kremasta i blago aromatična.
Reforma je izrađena od četiri kore i četiri sloja bogatog fila.
Mekane kore se prave od domaćih belanaca, šećera, komadića lešnika, griza i male količine brašna, pečene na 200 stepeni, poprimile su zlatno žutu boju i vazdušastu teksturu. Čokoladni fil je kuvan na pari, od domaćih žumanaca, biljne masti, pavlake i mešavine šlaga i topljene čokolade.
U riznici torti za sva vremena, Grilijaš je definitivno među omiljenima svih generacija. Osnovu čine četiri korice sa orasima, preko kojih savršeno prijanjaju prženi šećer i kuvani čokoladni krem sa dodatkom slatke pavlake. Ukus i miris koji budi sva čula.
Bogat spoj pet tankih kora i dve vrste najfinijeg krema. Korice su obogaćene ukusom tomatino paradajza, prelivene čokoladnim prelivom. Prvi krem sadrži poparene orahe i osvežavajući limun, a drugi krem čine kuvani puding od vanile sa dodatkom biljne masti. Prava posna, jaka, sočna torta.
Dobro proveren odabir sastojaka čini Dijet tortu zdravom poslasticom za dijabetičare. U osnovi su dve crne korice od heljdinog brašna, belanaca i stevija zaslađivača, i jedna bela korica od belanaca, limuna, heljdinog brašna i stevija zaslađivača. Fil se sastoji od vanila pudinga, mleka sa 0.5% mlečne masti, badema i čokolade sa stevijom. Preko fila sledi slatka pavlaka.
Posni Kinder desert sadrži dve mekane, rastresite korice sa ukusom mlevenih i seckanih lešnika, filovane savršenim posnim filom kuvanim na sojinom mleku, uz dodatak posnog mleka u prahu i posne bele i crne čokolade. Posni Plazma keksići natopljeni sojinim mlekem savršeno su se uklopili u bogat čokoladni ukus
Ova torta spada u najukusnije torte naše stare i savremene kuhinje. Napravljena je od najkvalitetnijih namernica koje čine puter i popareni orah. Korice su natopljene sokom od pomorandze. Obogaćena je slatkom pavlakom sa najfinijom belom čokoladom.
Gusto kuvani fil od crne čokolade, domaćih žumanaca, prah šećera i dodatak vanile izvrsno prijanja na tanke, žute patišpanj korice. Pet korica i pet slojeva fila čine Doboš tortu nezamenjivom čokoladnom poslasticom čiji se recept besprekorno poštuje i čuva već godinama unazad.
Nepogrešiv izbor za sve sladokusce koji preferiraju čokoladne deserte. Čisto čokoladna torta, meko pečenih korica pravljenih od domaćih belanaca, komadića oraha i neizostavne čokolade, savršeno povezanih čokoladnim filom. Odlično ide uz šoljicu kafe.
Jedna od najpopularnijih voćnih poslastica pravi se od četiri domaće, sočne i izdašne kore pečene na 200 stepeni, filovane mlečnim i kremastim žutim filom, izrađenim od domaćih žumanaca i šećera, sa dodatkom pudinga od vanile. Osvežavajućem ukusu doprineli su komadići ananasa i višanja, kao i sitno seckani bademi.
Raskošnog izgleda, još bogatijeg ukusa i mirisa. Fino pečene korice obiluju seckanim i mlevenim orasima i lešnicima, dvostruko premazane kuvanim žutim filom od domaćih žumanaca i krem šlagom. Krupno rendani listići krem bloka upotpunili su slatkast ukus žutog fila.
Kuvani krem od domaćih žumanaca, prah šećera i vanile, uz dodatak slatke pavlake deli se na tri jednaka dela. U dva dela se dodaju komadići tamne mlečne čokolade, dok se treći obogaćuje mlevenim Plazma keksom. Filovi se, potom, ravnomerno raspoređuju na četiri fino pečene korice sa orasima. Slatka, kremasta i blago aromatična.
Reforma je izrađena od četiri kore i četiri sloja bogatog fila.
Mekane kore se prave od domaćih belanaca, šećera, komadića lešnika, griza i male količine brašna, pečene na 200 stepeni, poprimile su zlatno žutu boju i vazdušastu teksturu. Čokoladni fil je kuvan na pari, od domaćih žumanaca, biljne masti, pavlake i mešavine šlaga i topljene čokolade.
U riznici torti za sva vremena, Grilijaš je definitivno među omiljenima svih generacija. Osnovu čine četiri korice sa orasima, preko kojih savršeno prijanjaju prženi šećer i kuvani čokoladni krem sa dodatkom slatke pavlake. Ukus i miris koji budi sva čula.
Bogat spoj pet tankih kora i dve vrste najfinijeg krema. Korice su obogaćene ukusom tomatino paradajza, prelivene čokoladnim prelivom. Prvi krem sadrži poparene orahe i osvežavajući limun, a drugi krem čine kuvani puding od vanile sa dodatkom biljne masti. Prava posna, jaka, sočna torta.
Dobro proveren odabir sastojaka čini Dijet tortu zdravom poslasticom za dijabetičare. U osnovi su dve crne korice od heljdinog brašna, belanaca i stevija zaslađivača, i jedna bela korica od belanaca, limuna, heljdinog brašna i stevija zaslađivača. Fil se sastoji od vanila pudinga, mleka sa 0.5% mlečne masti, badema i čokolade sa stevijom. Preko fila sledi slatka pavlaka.
Posni Kinder desert sadrži dve mekane, rastresite korice sa ukusom mlevenih i seckanih lešnika, filovane savršenim posnim filom kuvanim na sojinom mleku, uz dodatak posnog mleka u prahu i posne bele i crne čokolade. Posni Plazma keksići natopljeni sojinim mlekem savršeno su se uklopili u bogat čokoladni ukus
Ova torta spada u najukusnije torte naše stare i savremene kuhinje. Napravljena je od najkvalitetnijih namernica koje čine puter i popareni orah. Korice su natopljene sokom od pomorandze. Obogaćena je slatkom pavlakom sa najfinijom belom čokoladom.
Gusto kuvani fil od crne čokolade, domaćih žumanaca, prah šećera i dodatak vanile izvrsno prijanja na tanke, žute patišpanj korice. Pet korica i pet slojeva fila čine Doboš tortu nezamenjivom čokoladnom poslasticom čiji se recept besprekorno poštuje i čuva već godinama unazad.
Nepogrešiv izbor za sve sladokusce koji preferiraju čokoladne deserte. Čisto čokoladna torta, meko pečenih korica pravljenih od domaćih belanaca, komadića oraha i neizostavne čokolade, savršeno povezanih čokoladnim filom. Odlično ide uz šoljicu kafe.
Jedna od najpopularnijih voćnih poslastica pravi se od četiri domaće, sočne i izdašne kore pečene na 200 stepeni, filovane mlečnim i kremastim žutim filom, izrađenim od domaćih žumanaca i šećera, sa dodatkom pudinga od vanile. Osvežavajućem ukusu doprineli su komadići ananasa i višanja, kao i sitno seckani bademi.
Raskošnog izgleda, još bogatijeg ukusa i mirisa. Fino pečene korice obiluju seckanim i mlevenim orasima i lešnicima, dvostruko premazane kuvanim žutim filom od domaćih žumanaca i krem šlagom. Krupno rendani listići krem bloka upotpunili su slatkast ukus žutog fila.
Kuvani krem od domaćih žumanaca, prah šećera i vanile, uz dodatak slatke pavlake deli se na tri jednaka dela. U dva dela se dodaju komadići tamne mlečne čokolade, dok se treći obogaćuje mlevenim Plazma keksom. Filovi se, potom, ravnomerno raspoređuju na četiri fino pečene korice sa orasima. Slatka, kremasta i blago aromatična.
Reforma je izrađena od četiri kore i četiri sloja bogatog fila.
Mekane kore se prave od domaćih belanaca, šećera, komadića lešnika, griza i male količine brašna, pečene na 200 stepeni, poprimile su zlatno žutu boju i vazdušastu teksturu. Čokoladni fil je kuvan na pari, od domaćih žumanaca, biljne masti, pavlake i mešavine šlaga i topljene čokolade.
U riznici torti za sva vremena, Grilijaš je definitivno među omiljenima svih generacija. Osnovu čine četiri korice sa orasima, preko kojih savršeno prijanjaju prženi šećer i kuvani čokoladni krem sa dodatkom slatke pavlake. Ukus i miris koji budi sva čula.
Bogat spoj pet tankih kora i dve vrste najfinijeg krema. Korice su obogaćene ukusom tomatino paradajza, prelivene čokoladnim prelivom. Prvi krem sadrži poparene orahe i osvežavajući limun, a drugi krem čine kuvani puding od vanile sa dodatkom biljne masti. Prava posna, jaka, sočna torta.
Dobro proveren odabir sastojaka čini Dijet tortu zdravom poslasticom za dijabetičare. U osnovi su dve crne korice od heljdinog brašna, belanaca i stevija zaslađivača, i jedna bela korica od belanaca, limuna, heljdinog brašna i stevija zaslađivača. Fil se sastoji od vanila pudinga, mleka sa 0.5% mlečne masti, badema i čokolade sa stevijom. Preko fila sledi slatka pavlaka.
Posni Kinder desert sadrži dve mekane, rastresite korice sa ukusom mlevenih i seckanih lešnika, filovane savršenim posnim filom kuvanim na sojinom mleku, uz dodatak posnog mleka u prahu i posne bele i crne čokolade. Posni Plazma keksići natopljeni sojinim mlekem savršeno su se uklopili u bogat čokoladni ukus
Ova torta spada u najukusnije torte naše stare i savremene kuhinje. Napravljena je od najkvalitetnijih namernica koje čine puter i popareni orah. Korice su natopljene sokom od pomorandze. Obogaćena je slatkom pavlakom sa najfinijom belom čokoladom.
Lagana čoko poslastica koja vraća u detinjstvo. Fino ispečene korice sa komadićima oraha, najpre su natopljene hladnim čokoladnim mlekom, a potom filovane dobro poznatim ukusom mešavine Plazma keksa, slatke pavlake i krem šlaga. Dobitna kombinacija!
Tri sušene korice, ručno rađene, i kuvani žuti krem od domaćih žumanaca čine strukturu torte istovremeno hrskavom i topivom u ustima. Žuti krem oplemenjen je savršenim spojem pečenih lešnika i kafe.Odmereno sladak dezert pogodan za svaku priliku.
Osim jedne mekane korice od lomljenog patišpanja, tortom dominiraju odmereno slatki i osvežavajući sastojci. Neizostavni kuvani puding fil pomešan sa komadima Jafa keksa upotpunjen provereno dobrim ukusom Plazma keksa i soka od pomorandže. Izuzetno mekana i sočna torta, vrlo česta na rođendanskim proslavama.
Gusto kuvani fil od crne čokolade, domaćih žumanaca, prah šećera i dodatak vanile izvrsno prijanja na tanke, žute patišpanj korice. Pet korica i pet slojeva fila čine Doboš tortu nezamenjivom čokoladnom poslasticom čiji se recept besprekorno poštuje i čuva već godinama unazad.
Nepogrešiv izbor za sve sladokusce koji preferiraju čokoladne deserte. Čisto čokoladna torta, meko pečenih korica pravljenih od domaćih belanaca, komadića oraha i neizostavne čokolade, savršeno povezanih čokoladnim filom. Odlično ide uz šoljicu kafe.
Prava voćna fantazija, odmereno slatka, dovoljno osvežavajuća i kremasta.
Tri natopljene vazdušaste kore filovane gustim žutim kremom od domaćih žumanaca sa bogatim slojem sočnih Miker malina iz našeg kraja. Dodatak slatke pavlake čini da se zalogaji torte tope u ustima.
Jedna od najpopularnijih voćnih poslastica pravi se od četiri domaće, sočne i izdašne kore pečene na 200 stepeni, filovane mlečnim i kremastim žutim filom, izrađenim od domaćih žumanaca i šećera, sa dodatkom pudinga od vanile. Osvežavajućem ukusu doprineli su komadići ananasa i višanja, kao i sitno seckani bademi.
Raskošnog izgleda, još bogatijeg ukusa i mirisa. Fino pečene korice obiluju seckanim i mlevenim orasima i lešnicima, dvostruko premazane kuvanim žutim filom od domaćih žumanaca i krem šlagom. Krupno rendani listići krem bloka upotpunili su slatkast ukus žutog fila.
Kuvani krem od domaćih žumanaca, prah šećera i vanile, uz dodatak slatke pavlake deli se na tri jednaka dela. U dva dela se dodaju komadići tamne mlečne čokolade, dok se treći obogaćuje mlevenim Plazma keksom. Filovi se, potom, ravnomerno raspoređuju na četiri fino pečene korice sa orasima. Slatka, kremasta i blago aromatična.
Reforma je izrađena od četiri kore i četiri sloja bogatog fila.
Mekane kore se prave od domaćih belanaca, šećera, komadića lešnika, griza i male količine brašna, pečene na 200 stepeni, poprimile su zlatno žutu boju i vazdušastu teksturu. Čokoladni fil je kuvan na pari, od domaćih žumanaca, biljne masti, pavlake i mešavine šlaga i topljene čokolade.
Ni previše slatka, ni teška. Švarcvald torta je sinonim za pravo osveženje zahvaljujući kuvanim višnjama koje pored slatke pavlake i šlaga čine osnovu fila. Kore se prave od belanaca, šećera i kakao, a potom natapaju domaćim sokom od višanja.
Egzotična voćna torta, divnih boja i mirisa. Preko belih natopljenih korica sledi kuvani krem od žumanaca i prah šećera upotpunjen ukusom vanile, sa bogatim slojem komadića ananasa i banana. Dovoljno slatka i osvežavajuća.
U riznici torti za sva vremena, Grilijaš je definitivno među omiljenima svih generacija. Osnovu čine četiri korice sa orasima, preko kojih savršeno prijanjaju prženi šećer i kuvani čokoladni krem sa dodatkom slatke pavlake. Ukus i miris koji budi sva čula.
Bogat spoj pet tankih kora i dve vrste najfinijeg krema. Korice su obogaćene ukusom tomatino paradajza, prelivene čokoladnim prelivom. Prvi krem sadrži poparene orahe i osvežavajući limun, a drugi krem čine kuvani puding od vanile sa dodatkom biljne masti. Prava posna, jaka, sočna torta.
Jedna od najdražih dečijih poslastica, Kinder torta sadrži dva najfinija mlečna krema kuvana na pari - žuti i čokoladni. Domaća žumanca, prah šećer i puding od vanile termički su obrađeni na 100 stepeni, u vremenu od 120 minuta. Savršene teksture i gustine, kremovi su spojeni celim komadima plazma keksa, natopljenim u mleku.
Osnovu torte čine korice sa orasima i fino kuvani krem od domaćih žumanaca, prah šećera, biljne masti i tamne čokolade vrhunskog kvaliteta. Dodatak holandske slatke pavlake doprinosi rastresitoj i kremastoj strukuturi fila, dok neodoljivo sočnu i osvežavajuću notu duguje kuvanim višnjama.
Divnih boja i neverovatno prijatne arome ruma i kakaoa. Jedna fino natopljena korica rumom čini savršenu podlogu za četiri sloja bogatih kremova od crne i bele čokolade, slatke pavlake i putera. Dovoljno osvežavajuća i sočna.
Zahvaljujući jedinstvenom ukusu sočnog šumskog voća ova poslastica postala je sinonim za pravo osveženje među tortama. Šumska jagoda, šumska kupina, borovnica i crvena ribizla u kombinaciji sa slatkom pavlakom i krem šlagom, ravnomerno raspoređenim na četiri domaće korice, čine savršen desert za sve sladokusce.
Oranž mus - bezglutenska torta
Provereno dobra kombinacija čokolade i pomorandže čini ovu bezglutensku tortu sjajnom poslasticom. Mekane korice od mlevenog badema i belanaca filovane su finim deli oranž mlečnim kremom sa ukusom pomorandže, kuvanim ganažom od čokolade i pavlake, uz dodatak domaćeg krema od žumanaca, prah šećera i najkvalitetnijih putera.
Dobro proveren odabir sastojaka čini Dijet tortu zdravom poslasticom za dijabetičare. U osnovi su dve crne korice od heljdinog brašna, belanaca i stevija zaslađivača, i jedna bela korica od belanaca, limuna, heljdinog brašna i stevija zaslađivača. Fil se sastoji od vanila pudinga, mleka sa 0.5% mlečne masti, badema i čokolade sa stevijom. Preko fila sledi slatka pavlaka.
Korice se prave od jaja, šećera i kakaoa, a potom natapaju šećernim sirupom. Najpre se filuju slojem fino kuvanog čokoladnog krema uz dodatak deli oranža, a potom sledi sloj krem šlaga. Jedna vrlo lagana poslastica, nadasve osvežavajućeg ukusa.
Lagana i sočna, torta divnog preseka i najkremastije strukture. Bele korice natopljene mlekom i tri sloja žutog kuvang fila sa ukusom vanile, sa dodatkom mešavine šlag krema i slatke pavlake, čine da se zalogaji torte tope u ustima.
Posna voćna - ananas i višnje
Tri žute, posne korice premazane su gustim filom kuvanim na soku od ananasa. Prvi sloj fila obogaćen je komadićima ananasa, drugi kuvanim višnjama, dok u trećem dominiraju seckani bademi. Laganijoj i rastresitijoj strukturi doprineli su tanki slojevi posnog šlaga između korica. Idealan desert za vašu posnu svečanu trpezu.
Posni Kinder desert sadrži dve mekane, rastresite korice sa ukusom mlevenih i seckanih lešnika, filovane savršenim posnim filom kuvanim na sojinom mleku, uz dodatak posnog mleka u prahu i posne bele i crne čokolade. Posni Plazma keksići natopljeni sojinim mlekem savršeno su se uklopili u bogat čokoladni ukus
Osvežavajuća poslastica za sve naše verne kupce koji ne mogu da se odluče za jedan ukus. Ovaj mix obuhvata 8 najboljih ukusa za ljubitelje čokolade, krema i voća.
Idealna je za poklon ili porodično okupljanje.
Mix sadrži 8 sledećih ukusa: nugat, moskva, kinder, bambino, gabon, švarcvald, bingo, sladoled.
Ova torta spada u najukusnije torte naše stare i savremene kuhinje. Napravljena je od najkvalitetnijih namernica koje čine puter i popareni orah. Korice su natopljene sokom od pomorandze. Obogaćena je slatkom pavlakom sa najfinijom belom čokoladom.