Doboš
Prema tradicionalnom receptu, spojili smo kuvani fil od crne čokolade, domaćih žumanaca, prah šećera i vanile, sa tankim, žutim patišpanj koricama, i dobili kombinaciju ukusa u kojoj ćete sigurno uživati. Pet korica i pet slojeva fila odlično se slažu uz šolju čaja ili kafe.
Gabon
Nepogrešiv izbor za sve sladokusce koji preferiraju čokoladne deserte. Čisto čokoladna torta, meko pečenih korica pravljenih od domaćih belanaca, komadića oraha i neizostavne čokolade, povezanih čokoladnim filom. Odlično ide uz šoljicu kafe.
Nugat
Ova torta sastoji se od fino pečenih kora sa seckanim lešnicima, i kuvanog žutog fila od domaćih žumanaca sa dodatkom rendanih listića krem bloka. Kada tome dodamo još jedan sloj krem šlaga, ova kombinacija ukusa sigurno će vam se dopasti.
Kinder - posna
Posni Kinder desert sadrži dve mekane, rastresite korice sa ukusom mlevenih i seckanih lešnika, filovane savršenim posnim filom kuvanim na sojinom mleku, uz dodatak posnog mleka u prahu i posne bele i crne čokolade. Posni Plazma keksići natopljeni sojinim mlekem savršeno su se uklopili u bogat čokoladni ukus
Rafaelo
Torta bez brašna. Korice se sastoje od belanaca i kokosa a kuvani fil od žumanaca i prah šećera, obogaćen puterom ,biljnom masti i slatkom pavlakom, uz dodatak kokosa. Za prave ljubitelje kokosa, ne treba poseban povod da je probaju.