Doboš
Gusto kuvani fil od crne čokolade, domaćih žumanaca, prah šećera i dodatak vanile izvrsno prijanja na tanke, žute patišpanj korice. Pet korica i pet slojeva fila čine Doboš tortu nezamenjivom čokoladnom poslasticom čiji se recept besprekorno poštuje i čuva već godinama unazad.
Gabon
Nepogrešiv izbor za sve sladokusce koji preferiraju čokoladne deserte. Čisto čokoladna torta, meko pečenih korica pravljenih od domaćih belanaca, komadića oraha i neizostavne čokolade, savršeno povezanih čokoladnim filom. Odlično ide uz šoljicu kafe.
Moskva šnit
Jedna od najpopularnijih voćnih poslastica pravi se od četiri domaće, sočne i izdašne kore pečene na 200 stepeni, filovane mlečnim i kremastim žutim filom, izrađenim od domaćih žumanaca i šećera, sa dodatkom pudinga od vanile. Osvežavajućem ukusu doprineli su komadići ananasa i višanja, kao i sitno seckani bademi.
Nugat
Raskošnog izgleda, još bogatijeg ukusa i mirisa. Fino pečene korice obiluju seckanim i mlevenim orasima i lešnicima, dvostruko premazane kuvanim žutim filom od domaćih žumanaca i krem šlagom. Krupno rendani listići krem bloka upotpunili su slatkast ukus žutog fila.
Romansa
Kuvani krem od domaćih žumanaca, prah šećera i vanile, uz dodatak slatke pavlake deli se na tri jednaka dela. U dva dela se dodaju komadići tamne mlečne čokolade, dok se treći obogaćuje mlevenim Plazma keksom. Filovi se, potom, ravnomerno raspoređuju na četiri fino pečene korice sa orasima. Slatka, kremasta i blago aromatična.
Reforma
Reforma je izrađena od četiri kore i četiri sloja bogatog fila. Mekane kore se prave od domaćih belanaca, šećera, komadića lešnika, griza i male količine brašna, pečene na 200 stepeni, poprimile su zlatno žutu boju i vazdušastu teksturu. Čokoladni fil je kuvan na pari, od domaćih žumanaca, biljne masti, pavlake i mešavine šlaga i topljene čokolade.
Grilijaš
U riznici torti za sva vremena, Grilijaš je definitivno među omiljenima svih generacija. Osnovu čine četiri korice sa orasima, preko kojih savršeno prijanjaju prženi šećer i kuvani čokoladni krem sa dodatkom slatke pavlake. Ukus i miris koji budi sva čula.
Žarbo - posna
Bogat spoj pet tankih kora i dve vrste najfinijeg krema. Korice su obogaćene ukusom tomatino paradajza, prelivene čokoladnim prelivom. Prvi krem sadrži poparene orahe i osvežavajući limun, a drugi krem čine kuvani puding od vanile sa dodatkom biljne masti. Prava posna, jaka, sočna torta.
Čoko badem - Dijet torte
Dobro proveren odabir sastojaka čini Dijet tortu zdravom poslasticom za dijabetičare. U osnovi su dve crne korice od heljdinog brašna, belanaca i stevija zaslađivača, i jedna bela korica od belanaca, limuna, heljdinog brašna i stevija zaslađivača. Fil se sastoji od vanila pudinga, mleka sa 0.5% mlečne masti, badema i čokolade sa stevijom. Preko fila sledi slatka pavlaka.
Kinder - posna
Posni Kinder desert sadrži dve mekane, rastresite korice sa ukusom mlevenih i seckanih lešnika, filovane savršenim posnim filom kuvanim na sojinom mleku, uz dodatak posnog mleka u prahu i posne bele i crne čokolade. Posni Plazma keksići natopljeni sojinim mlekem savršeno su se uklopili u bogat čokoladni ukus
Vasina torta
Ova torta spada u najukusnije torte naše stare i savremene kuhinje. Napravljena je od najkvalitetnijih namernica koje čine puter i popareni orah. Korice su natopljene sokom od pomorandze. Obogaćena je slatkom pavlakom sa najfinijom belom čokoladom.