Gabon
Mekane čokoladne korice sa komadićima lešnika i punim čokoladnim kremom od bogate Callebaut čokolade. Gabon torta je pravi izbor za sve obožavaoce čokolade i bogatih čokoladnih ukusa.
Moskva šnit
Kremasta torta sa osvežavajućim komadićima višnje i ananasa sa mekim koricama i hrskavim komadićima badema. Moskva šnit torta je pravi izbor za ljubitelje voćnih osvežavajućih torti sa hrskavim bademima.
Nugat
Nežna, kremasta torta u savršenom spoju hrskavih komadića pečenih lešnika i čarobnih listića krem bloka, čini ovu tortu najpopularnijim izborom naših kupaca. Nugat torta je pravi izbor za ljubitelje kremastih poslastica sa hrskavim pečenim lešnicima.
Švarcvald
Lagana i osvežavajuća torta od čokoladnih korica i bogatog vanila krema sa sočnim i kiselkastim višnjama u šlag kremu. Švarcvald torta je savršen izbor za ljubitelje laganih osvežavajućih voćnih torti!
Kinder
Kremasta, sočna torta sa dva puding fila od vanile i Callebaut čokolade, sa sočnim komadićima plazma keksa. Kinder torta je pravi izbor za ljubitelje kremastih, nežnih torti bez alergena, i odličan je izbor za dečije rođendanske torte.
Trio mus
Kremasta, vazdušasta torta od tri različita čokoladna fila od bele i crne Callebaut čokolade čine ovaj mus savršenim spojem ukusa u ovoj nežnoj, mekanoj teksturi. Trio mus je pravi izbor za ljubitelje laganih a čokoladnih poslastica.
Čoko badem - Dijet torte
Torta namenjena dijabetičarima od dobro proverenih sastojaka čini ovu tortu zdravom poslasticom. Suve korice od heljdinog brašna sa čokoladnim krem filom i seckanim bademima. Čoko badem torta je pravi izbor za dijabetičare i sve koji žele zdraviju verziju torte bez šećera.
Šumsko voće
Sočna, lagana i osvežavajuća torta sa vlažnim koricama sa sokom od ananasa i miksom šumskog voća čini poseban spoj ukusa. Bogati ukus šumskog voća čine: šumska kupina, ribizla, borovnica i jagoda. Šumsko voće torta je savršeni izbor za ljubitelje umereno slatkih a sočnih voćnih torti. Torta je posna i veganska.
Čoko plazma
Posna biskvitna torta sa Plazma keksom, od krhkih korica sa krem filovima od čokolade i vanila pudingom sa mlevenim lešnicima. Čoko plazma posna torta je pravi izbor za ljubitelje biskvitnih torti u veganskoj / posnoj varijanti. Torta je posna i veganska.
Pistać malina
Meke, nežne korice sa hrskavim pistaćima i sočnim osvežavajućim vanila kremom sa malinama. Pistać torta pravi je izbor za ljubitelje pistaća i finih, nežnih torti koje u svakom zalogaju kriju rapsodiju ovih upečatljivih sastojaka.
Greta
Krhke korice sa komadićima oraha i nežnim vanila krem filom koji u kombinaciji sa finom Callebaut čokoladom daje savršen spoj ukusa u jednoj torti. Greta torta je pravi izbor za ljubitelje oraha i bogate tradicije koju ovaj sastojak nosi sa sobom.