Gabon
Nepogrešiv izbor za sve sladokusce koji preferiraju čokoladne deserte. Čisto čokoladna torta, meko pečenih korica pravljenih od domaćih belanaca, komadića oraha i neizostavne čokolade, povezanih čokoladnim filom. Odlično ide uz šoljicu kafe.
Moskva šnit
Jedna od najpopularnijih voćnih poslastica pravi se od četiri domaće, sočne i izdašne kore od belanaca i seckanog badema, pečene na 200 stepeni, filovane mlečnim i kremastim žutim filom, izrađenim od domaćih žumanaca i šećera, sa dodatkom slatke pavlake. Osvežavajućem ukusu doprineli su komadići visnje i ananasa, kao i sitno seckani bademi.
Nugat
Ova torta sastoji se od fino pečenih kora sa seckanim lešnicima, i kuvanog žutog fila od domaćih žumanaca sa dodatkom rendanih listića krem bloka. Kada tome dodamo još jedan sloj krem šlaga, ova kombinacija ukusa sigurno će vam se dopasti.
Jagoda - voćna
Idealna torta da se osvežite u toplim danima. Lagan ukus čine tri natopljene bele korice, kuvani žuti fil i sveže jagode. Prijatno sladak i aromatičan ukus.
Kinder
Jedna od omiljenih dečijih poslastica, Kinder torta sadrži dva najfinija mlečna krema kuvana na pari - žuti i čokoladni. Domaća žumanca, prah šećer i puding od vanile pažljivo su kuvani da bi se dobila ova kremasta struktura. Kremovi su spojeni celim komadima plazma keksa, natopljenim u mleku. Torta ne sadrži orašaste plodove.
Čoko plazma
Čoko plazma desert sadrži dve mekane, rastresite korice sa ukusom mlevenih i seckanih lešnika, filovane savršenim posnim filom kuvanim na sojinom mleku, uz dodatak posne bele i crne čokolade. Posni Plazma keksići natopljeni sojinim mlekem savršeno su se uklopili u bogat čokoladni ukus
Čoko Malina
Napravljena od korica sa cokoladom i finog krema od domaćih žumanaca, prah šećera, biljne masti i kvalitetne tamne čokolade, ova torta je pravi izbor za ljubitelje kombinacije čokolade i voća. Obogaćena je Miker malinama i komadima mlečne čokolade.
Rafaelo
Torta bez brašna. Korice se sastoje od belanaca i kokosa a kuvani fil od žumanaca i prah šećera, obogaćen puterom ,biljnom masti i slatkom pavlakom, uz dodatak kokosa. Za prave ljubitelje kokosa, ne treba poseban povod da je probaju.