Dečije torte / svadbene torte / svečane torte 

Da li je u ukupnu cenu uračunata i dekoracija ?

Ukupna cena torte sadrži i cenu dekoracije koju možete videti klikom na ikonicu „znak pitanja“ neposredno iznad ukupne cene.

Da li su moguće izmene na prikazanim tortama, pre svega izmene boje i dekoracije ?

Da, prikazane torte i dekoracije su samo predlog izgleda dok sami možete zahtevati bilo kakvu vrstu izmene. Cena torte se odnosi na prikazanu dekoraciju i veličinu, pa ukoliko zahtevate izmene to može smanjiti ili povećati ukupnu cenu.

Da li su ukrasi na tortama jestivi?

Gotovo svi ukrasi su jestivi, jer su napravljeni od prirodnih materijala. U slučaju da se za dekoraciju koriste nejestivi delovi, to je posebno naznačeno.

Da li će boja na torti biti ista kao što je na sajtu?

Na sajtu se nalaze isključivo fotografije torti koje smo već pravili, pa vam garantujemo da će boja i izgled biti identični, ali ukoliko želite druge boje potrebno je da ih detaljno opišete ili nam dostavite dodatne fotografije.

Koliko dana unapred je potrebno poručiti tortu?

Ukoliko želite da budete sigurni da će vaša porudžbine biti prihvaćena, potrebno je pridržavati se sledećih pravila za poručivanje:

  • Svadbene torte - 21 dana unapred
  • Dečije i svečane torte bez figura - 5 dana unapred
  • Dečije i svečane torte sa figurama- 10 dana unapred

Da li vaše torte imaju deklaraciju ?

Torta Ivanjica ima jedinstven proizvodni proces koji je poseduje sertifikate za kvalitet pa je svaki naš proizvod prošao više nivoa kontrole i poseduje proizvodnu deklaraciju.

Da li vršite dostavu torti na kućnu adresu?

Dostava je moguća na teritoriji grada Beograda, ukoliko iznos Vaše porudžbine prelazi 3000 dinara. Ova usluga se dodatno naplaćuje.

Klasične torte

Da li imate bezglutenske torte i torte za dijabetičare ?

Da, u našoj ponudi pored standradnih torti, možete naći veliki izbor posnih torte, kao i torte bez bez glutena i torte za dijabetičare.

Kako da znam da li je neka torta posna, bezglutenska ili za dijabetičare?

Pored svake torte postoje obeleživači koji ukazuju na posebne karakteristiku torte, a dati su u sledećoj tabeli:

  • posna torta
  • bezglutenska torta
  • dijetetska torta

Da li postoji mogućnost izmene dekoracije na klasičnim tortama ?

Da, ali u tom slučaju cena torte nije fiksna već se računa po kilogramu.

Da li je moguće menjati sastav torte – ubaciti ili izbaciti pojedine sastojke ?

Svaki ukus je pažljivo biran i sastavljan, i zbog toga ne odstupamo od recepata u kojima naši kupci godinama uživaju. Pozivamo vas da svaku sugestiju za ukus ili sastav torte pošaljete na email proizvodnja@torta.rs.

Koje vaše torte nemaju ni malo oraha/lešnika?

To su trenutno - Doboš, Bingo, Medeno srce, Švarcvald, Voćna torta sa malinom, Voćna sa bananom i ananasom i Posna voćna(sa ananasom)

Koliki je rok trajanja torti ?

Voćne torte zbog svog sastava imaju najkraći rok trajanja koji iznosi 7 dana, dok ostale torte imaju rok od 8 do 10 dana.

Koliko dana unapred mora da se poruči klasična torta ?

Potrebno je napraviti porudžbinu najmanje 3 dana unapred, kako biste bili sigurni da će vaša porudžbine biti prihvaćena.