S ciljem da kupcima obezbedi isključivo domaće proizvode rađene po receptima naših baka, Torta Ivanjica od prvog dana besprekorno vodi računa o kvalitetu proizvodnje. Ceo asortiman torti i kolača bazira se na dobrim, starim receptima. Novi ukusi se pažljivo biraju, a asortiman se proširuje jedino ukoliko imamo provereni, domaći recept. Ovakva tradicija u proizvodnji je ono što nas izdvaja od drugih.

Da bi poslastica bila prava domaćinska, ne zavisi samo od recepta. Podjednako je bitno da svi sastojci budu iz domaće radinosti. Ukus torte sa kuvanim kremom, ručno mešenim korama i bez imalo aditiva, ne može da se meri ni sa čim. Zato mi u proizvodnji koristimo termički obrađena jaja, nigde ne stavljamo žive filove.

Ceo tim zaposlenih radi na tome da svaka poslastica bude u potpunosti ručno izrađena, uključujući i dekoraciju.

Ne koristimo ništa od rinfuz robe, već samo pakovanu. Tu posebno vodimo računa kod odabira proizvođača potrošnog materijala. Pre nego što ostvarimo saradnju, materijal ispitujemo i testiramo više puta, dok ne utvrdimo da li odgovara našim kriterijumima proizvodnje.

Većinu potrošnog materijala koristimo od renomiranih italijanskih i holandskih proizvođača - italijanske boje, dekor mase, holandsku čokoladu… Deo materijala čak i samostalno uvozimo, kako bismo bili sigurni da do potrošača dolazi najkvalitetnija roba.

Osim što vodimo računa o nabavci kvalitetnih sirovina i doslednom korišćenju proverenih receptura, naš cilj je poštovanje standarda kvaliteta i bezbedosti hrane u svakom delu proizvodnje i distribucije proizvoda.

Kako bismo zacrtan kvalitet održali i unapredili, primenjujemo HACCP sistem u oblasti proizvodnje, distribucije i prodaje. Ovaj koncept uređuje opšte uslove za zdravstvenu bezbednost hrane - u svim fazama prerade i prometa, u skladu sa principima dobre proizvođačke i higijenske pakse, adekvatnog čuvanja i distribucije proizvoda.

Pogledajte naše lokacije ili nas kontaktirajte.