Blog
07. oktobar 2017.
Univerzalni čokoladni puter krem

Umutite puter tako da postane kremast. Dodajte šećer u prahu, kakao, pavlaku ili mleko, so, ekstrakt vanile i mutite na najnižoj temperaturi. Kad se masa sjedini, povećajte brzinu i mutite oko 3 minuta. Ako je smesa retka, dodajte još šećera u prahu ili pavlaku.

Ovim kremom možete da filujete torte i kolače, ali i da ga služite kao zaseban desert.

Poštovani korisniče, naš sajt koristi kolačiće (cookies) u cilju pobošljanja korisničkog iskustva. Kolačiće upotrebljavamo i kako bismo personalizovali sadržaj i oglase, omogućili funkcije društvenih mreža i analizirali saobraćaj. Podatke o tvojoj upotrebi naše web-lokacije delimo s partnerima za društvene mreže, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinovati s drugim podacima koje si im pružio ili koje su prikupili dok si upotrebljavao njihove usluge. Ukoliko nastaviš da pregledaš i koristiš našu Internet prodavnicu slažeš se sa upotrebom kolačića i politikom privatnosti.