Blog
26. jul 2023.
Besplatna degustacija ukusa torte za vaše venčanje

Dragi budući mladenci,

Imamo sjajne vesti za sve vas koji planirate venčanje! U Torta Ivanjici želimo da vaše venčanje bude nezaboravno iskustvo, a torta igra ključnu ulogu u tome. Zato vam sa ponosom nudimo mogućnost BESPLATNE degustacije 9 ukusa torti kako biste pronašli savršen spoj za vaš veliki dan.

Kako zakazati besplatnu degustaciju? To je jednostavno! Popunite kratku formu sa neophodnim podacima koja se nalazi na dnu stranice. Nakon što nam pošaljete vaše podatke, naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku kako biste dogovorili pojedinosti oko degustacije. Tu smo za vas i rado ćemo vam pružiti savete i sugestije kako da vaša svadbena torta bude potpuno savršena.

Ne propustite ovu jedinstvenu priliku da se uverite u kvalitet i ukus naših torti. Obezbedite svoj termin za besplatnu degustaciju u jednoj od naših maloprodaja već danas (spisak maloprodajnih radnji i njihovo radno vreme viditie OVDE) i zajedno ćemo stvoriti tortu koja će ostati u vašim uspomenama zauvek.

Nemate specijalnu ideju za svadbenu tortu? Pogledajte SVADBENE TORTE iz naše ponude ili budite idejni tvorac vaše svadbene torte i kreirajte je sami!

Ukoliko želite da Torti Ivanjica pružite vaše poverenje da za vas kreira tortu za venčanje o kojoj ste maštali, kontaktirajte nas na:

broj telefona 011 28 54 700, mail naruci@torta.rs  ili nam pišite na online chat na našoj web stranici.

VAŽNA NAPOMENA: Zakazivanje degustacije se vrši minimum 2 dana ranije. Hvala na razumevanju!


 



Poštovani korisniče, naš sajt koristi kolačiće (cookies) u cilju pobošljanja korisničkog iskustva. Kolačiće upotrebljavamo i kako bismo personalizovali sadržaj i oglase, omogućili funkcije društvenih mreža i analizirali saobraćaj. Podatke o tvojoj upotrebi naše web-lokacije delimo s partnerima za društvene mreže, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinovati s drugim podacima koje si im pružio ili koje su prikupili dok si upotrebljavao njihove usluge. Ukoliko nastaviš da pregledaš i koristiš našu Internet prodavnicu slažeš se sa upotrebom kolačića i politikom privatnosti.