Blog
16. avgust 2017.
Brauni od jabuka

Zagrejte rernu na 180 stepeni. U vangli pomešajte brašno, cimet, prašak za pecivo, so i sodu bikarbonu. U drugoj posudi umutite puter, šećer i jaje, dok ne dobijete penastu masu. Dodajte orahe i jabuke, pa dobro izmešajte varjačom ili rukom. Dodajte i mešavinu sa brašnom i sve dobro sjedinite.

U podmazan pleh izručite smesu i stavite da se peče 40-50 minuta, dok ne dobije lepu zlatno-braon boju. Ohladite oko 30 minuta, isecite na kocke i poslužite.


Poštovani korisniče, naš sajt koristi kolačiće (cookies) u cilju pobošljanja korisničkog iskustva. Kolačiće upotrebljavamo i kako bismo personalizovali sadržaj i oglase, omogućili funkcije društvenih mreža i analizirali saobraćaj. Podatke o tvojoj upotrebi naše web-lokacije delimo s partnerima za društvene mreže, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinovati s drugim podacima koje si im pružio ili koje su prikupili dok si upotrebljavao njihove usluge. Ukoliko nastaviš da pregledaš i koristiš našu Internet prodavnicu slažeš se sa upotrebom kolačića i politikom privatnosti.