Blog
26. jul 2023.
Besplatna degustacija ukusa torte za vaše venčanje

Dragi budući mladenci,

Ukoliko u predstojećem periodu planirate venčanje, imamo sjajne vesti za vas. TORTA tim je specijalno za vas omogućio poručivanje BESPLATNOG degustacionog seta torti koji sadrži 9 različitih ukusa. Gabon, kinder, moskva šnit, nugat... samo su neki od ukusa koje ćete pronaći u našem setu.

Ponosni smo na našu tradiciju, kvalitet i moderan pristup u izradi torti i sada to želimo da podelimo sa vama. Ovaj degustacioni set će vam poslužiti kao dobra polazna tačka da donesete odluku pri odabiru svadbene torte, kao i da se uverite u kvalitet i nezaboravne ukuse naših torti.

Unutar degustacionog seta ćete pronaći informacije o nazivu torte, sastojcima koji se koriste u svakoj od torti, kao i naznaku da li je torta posna ili ne.

O tortama 

U našoj ponudi možete pronaći preko 100 dekoracija, ideje i inspiraciju za vašu svadbenu tortu.

Pored toga, idejni tvorac vaše svadbene torte možete biti i Vi sami. Vi imate ideju, mi imamo tim koji će se pobrinuti da se ostvare sve vaše želje. To možete uraditi putem jednostavne forme na našem sajtu ili u direktnom kontaktu sa našim prodajnim timom.

Svadbene torte iz naše ponude pogledajte ovde.

O pristupu 

TORTA tim ulaže veliki trud kako bi realizovao sve vaše zamisli i kako bi torta stigla na pravom mesto, u pravo vreme, u nepromenjenoj formi. Vodimo računa o najsitnijim detaljima - kako će torta izgledati, koji ukus će se naći na kom spratu, o pažljivom transportu i dostavi na željenu lokaciju.

Naše kolege su vam na raspolaganju pri pružanju osnovnih informacija, kao i pri izboru dekoracije i željenih ukusa. Nakon poručene torte, za vašu porudžbinu će biti zadužena personalna prodajna savetnica, koji će voditi računa da v aša torta bude na vreme pripremljena, i na vreme dostavljena na željenoj lokaciji. Kako se venčanje bude približavalo, bićete redovno izveštavani o statusu vaše torte.

Poručite besplatni degustacioni set i odaberite ukuse koji će uveličati vaš dan 

Popunite kratku formu i odaberite maloprodajni objekat u kojem želite da vam dostavimo degustacioni set. Ukoliko budemo imali dodatnih pitanja, naš tim će vas kontaktirati. Ukoliko ih ne bude, možete očekivati vaš degustacioni set u roku od 3 do 5 dana.

NAPOMENA: Poručivanje degustacionog seta se vrši minimum 3 dana ranije od datuma kada želite da set pristigne u maloprodajni objekat. Hvala vam unapred na razumevanju.


 



Poštovani korisniče, naš sajt koristi kolačiće (cookies) u cilju pobošljanja korisničkog iskustva. Kolačiće upotrebljavamo i kako bismo personalizovali sadržaj i oglase, omogućili funkcije društvenih mreža i analizirali saobraćaj. Podatke o tvojoj upotrebi naše web-lokacije delimo s partnerima za društvene mreže, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinovati s drugim podacima koje si im pružio ili koje su prikupili dok si upotrebljavao njihove usluge. Ukoliko nastaviš da pregledaš i koristiš našu Internet prodavnicu slažeš se sa upotrebom kolačića i politikom privatnosti.