Švarcvald minjon

599 RSD
Minjon za pravo osveženje zahvaljujući kuvanim višnjama koje pored slatke pavlake i šlaga čine osnovu fila, kakao korice .
Sastojci : Sastojci: Visnja , slatka palvaka , kakao
Minjon za pravo osveženje zahvaljujući kuvanim višnjama koje pored slatke pavlake i šlaga čine osnovu fila, kakao korice .
Sastojci : Sastojci: Visnja , slatka palvaka , kakao
175 g / 12 KOM
599 rsd
Dodaj u korpu
ILI POZOVI 0666010200
Pomoć pri kupovini kolača
Koliko kolača mi je potrebno ?
Kada su sitni kolači u pitanju prosečna mera je 100g po osobi.
Dostava kolača
Torta Ivanjica vrši dostavu kolača na vašu adresu. U zavisnosti od gradske zone i poručenih kolača dostava može biti besplatna.
Rok trajanja i kvalitet kolača
Naši kolači izradjeni su od domaćih sastojaka i nisu zamrznuti. Shodno tome, u zavisnosti od kolača i materijala od koga je napravljen, rok trajanja je 7 do 45 dana. Najkraći rok imaju ruske kape i minjoni, a u kolače koji imaju duži rok spadaju vanilice, padobranci. Mešavine su u roku 15-23 dana
Da li mogu sam da pravim svoju mešavinu kolača?
Naše mešavine su pažljivo birane i u njih su ušli najfiniji i najraznovrsniji kolači, i samo ih tako možete dobiti, ne postoji mogućnost menjanja kolača u mešavinama.
Odabir motiva i dekoracija
Kada su u pitanju kapkejkovi možete birati boju šlaga, kao i motive na kolaču.Popsi, makaronski, kornetići takodje mogu biti u boji koja vama odgovara, možete ih uklopiti sa bojama na dečjoj torti ili osmisliti ceo slatki sto u istoj nijansi.
Svi proizvodi su pažljivo izrađeni veštim rukama naših domaćica i dekoratera.
Ceo asortiman bazira se na starim proverenim receptima naših baka i posebnom načinu pripreme.
Najveći izbor domaćih torti i kolača na jednom mestu. Dostava na kućnu adresu.
Siguran proces kupovine i mogućnost online plaćanja karticama Visa, MasterCard, American Express i Dina.
Poštovani korisniče, naš sajt koristi kolačiće (cookies) u cilju pobošljanja korisničkog iskustva. Kolačiće upotrebljavamo i kako bismo personalizovali sadržaj i oglase, omogućili funkcije društvenih mreža i analizirali saobraćaj. Podatke o tvojoj upotrebi naše web-lokacije delimo s partnerima za društvene mreže, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinovati s drugim podacima koje si im pružio ili koje su prikupili dok si upotrebljavao njihove usluge. Ukoliko nastaviš da pregledaš i koristiš našu Internet prodavnicu slažeš se sa upotrebom kolačića i politikom privatnosti.