Slatki sto

Slatki sto, dezertni sto, slatki kutak - jedan je od centralnih i najlepših dekorativnih segmenata svake proslave. Najčešće se sastoji od jedne ili više torti, macaronsa, mafina i dekorativnih popsa - a kombinacija poslastica može zavisiti od tipa proslave poput dečijeg rođendana, veridbe, venčanja,…

Naš tim poslastičara u mogućnosti je da u delo pretvori svaku Vašu želju ili ideju i kreira pravo malo umetničko delo povodom Vaše proslave.

U nastavku možete pogledati neke od naših ideja ili nas kontaktirati za kreiranje poslastica u skladu sa Vašom odabranom temom za dekoraciju. Ukoliko ste pronašli tortu u željenoj dekoraciji, možemo kreirati sve propratne poslastice u istom dekorativnom stilu.

Kontaktirajte nas za sve detalje i porudžbine na: 0666010200 i naruci@torta.rs.

Poštovani korisniče, naš sajt koristi kolačiće (cookies) u cilju pobošljanja korisničkog iskustva. Kolačiće upotrebljavamo i kako bismo personalizovali sadržaj i oglase, omogućili funkcije društvenih mreža i analizirali saobraćaj. Podatke o tvojoj upotrebi naše web-lokacije delimo s partnerima za društvene mreže, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinovati s drugim podacima koje si im pružio ili koje su prikupili dok si upotrebljavao njihove usluge. Ukoliko nastaviš da pregledaš i koristiš našu Internet prodavnicu slažeš se sa upotrebom kolačića i politikom privatnosti.