Poklon od srca
3.198 RSD
Konfigurator torte

Poklon od srca
3.198 RSD
1 sprat
2 sprata
3 sprata
4 sprata
Ukusi torte:
Gabon
Izmeni
Težina torte: 1 kg Broj parčića: 8
Izaberi ukuse za svaki sprat
Cena torte ne zavisi od izabranih ukusa.
Gabon
Nepogrešiv izbor za sve sladokusce koji preferiraju čokoladne deserte. Čisto čokoladna torta,
meko pečenih korica pravljenih od domaćih belanaca, komadića oraha i neizostavne čokolade,
povezanih čokoladnim filom. Odlično ide uz šoljicu kafe.
Moskva šnit
Jedna od najpopularnijih voćnih poslastica pravi se od četiri domaće, sočne i izdašne kore
od belanaca i seckanog badema, pečene na 200 stepeni, filovane mlečnim i kremastim žutim filom,
izrađenim od domaćih žumanaca i šećera, sa dodatkom slatke pavlake. Osvežavajućem ukusu doprineli su komadići visnje i ananasa, kao i sitno seckani bademi.
Nugat
Ova torta sastoji se od fino pečenih kora sa seckanim lešnicima, i kuvanog žutog fila od domaćih žumanaca sa dodatkom rendanih listića krem bloka. Kada tome dodamo još jedan sloj krem šlaga, ova kombinacija ukusa sigurno će vam se dopasti.
Švarcvald
Ni previše slatka, ni teška. Švarcvald torta je sinonim za pravo osveženje zahvaljujući kuvanim višnjama koje pored slatke pavlake i šlaga čine osnovu fila. Kore se prave od belanaca, šećera i kakao, a potom natapaju domaćim sokom od višanja.
Kinder
Jedna od omiljenih dečijih poslastica, Kinder torta sadrži dva najfinija mlečna krema kuvana na
pari - žuti i čokoladni. Domaća žumanca, prah šećer i puding od vanile pažljivo su kuvani da bi se dobila
ova kremasta struktura. Kremovi su spojeni celim komadima plazma keksa, natopljenim u mleku. Torta ne sadrži orašaste plodove.
Braun
Svaki od tri vrste fila u braun torti, napravljenih sa puterom, posebno je ukusan i drugačiji, a spoj
crne, bele čokolade, slatke pavlake, i dve korice natopljene rumom, učiniće da sigurno uživate u ovoj sočnoj torti. Ako volite kremaste lagane ukuse, obavezno probajte.
Čoko badem - Dijet torte
Dobro proveren odabir sastojaka čini Dijet tortu zdravom poslasticom za dijabetičare. U osnovi su dve crne korice od heljdinog brašna, belanaca i stevija zaslađivača, i jedna bela korica od belanaca, limuna, heljdinog brašna i stevija zaslađivača. Fil se sastoji od vanila pudinga, mleka sa 0.5% mlečne masti, badema i čokolade sa stevijom. Preko fila sledi slatka pavlaka.
Šumsko voće
Tri žute korice premazane su gustim filom kuvanim na soku od ananasa. Prvi sloj fila obogaćen je mešavinom šumskog voća: malina, šumska kupina, ribizla, borovnica, šumska jagoda. Laganijoj i rastresitijoj strukturi doprineli su tanki slojevi šlaga između korica. Idealan desert za vašu posnu svečanu trpezu.
Čoko plazma
Čoko plazma desert sadrži dve mekane, rastresite korice sa ukusom mlevenih i seckanih lešnika, filovane savršenim posnim filom kuvanim na sojinom mleku, uz dodatak posne bele i crne čokolade. Posni Plazma keksići natopljeni sojinim mlekem savršeno su se uklopili u bogat čokoladni ukus
Rafaelo
Torta bez brašna. Korice se sastoje od belanaca i kokosa a kuvani fil od žumanaca i
prah šećera, obogaćen puterom ,biljnom masti i slatkom pavlakom, uz dodatak kokosa. Za prave
ljubitelje kokosa, ne treba poseban povod da je probaju.
Gabon
Nepogrešiv izbor za sve sladokusce koji preferiraju čokoladne deserte. Čisto čokoladna torta,
meko pečenih korica pravljenih od domaćih belanaca, komadića oraha i neizostavne čokolade,
povezanih čokoladnim filom. Odlično ide uz šoljicu kafe.
Moskva šnit
Jedna od najpopularnijih voćnih poslastica pravi se od četiri domaće, sočne i izdašne kore
od belanaca i seckanog badema, pečene na 200 stepeni, filovane mlečnim i kremastim žutim filom,
izrađenim od domaćih žumanaca i šećera, sa dodatkom slatke pavlake. Osvežavajućem ukusu doprineli su komadići visnje i ananasa, kao i sitno seckani bademi.
Nugat
Ova torta sastoji se od fino pečenih kora sa seckanim lešnicima, i kuvanog žutog fila od domaćih žumanaca sa dodatkom rendanih listića krem bloka. Kada tome dodamo još jedan sloj krem šlaga, ova kombinacija ukusa sigurno će vam se dopasti.
Švarcvald
Ni previše slatka, ni teška. Švarcvald torta je sinonim za pravo osveženje zahvaljujući kuvanim višnjama koje pored slatke pavlake i šlaga čine osnovu fila. Kore se prave od belanaca, šećera i kakao, a potom natapaju domaćim sokom od višanja.
Kinder
Jedna od omiljenih dečijih poslastica, Kinder torta sadrži dva najfinija mlečna krema kuvana na
pari - žuti i čokoladni. Domaća žumanca, prah šećer i puding od vanile pažljivo su kuvani da bi se dobila
ova kremasta struktura. Kremovi su spojeni celim komadima plazma keksa, natopljenim u mleku. Torta ne sadrži orašaste plodove.
Braun
Svaki od tri vrste fila u braun torti, napravljenih sa puterom, posebno je ukusan i drugačiji, a spoj
crne, bele čokolade, slatke pavlake, i dve korice natopljene rumom, učiniće da sigurno uživate u ovoj sočnoj torti. Ako volite kremaste lagane ukuse, obavezno probajte.
Čoko badem - Dijet torte
Dobro proveren odabir sastojaka čini Dijet tortu zdravom poslasticom za dijabetičare. U osnovi su dve crne korice od heljdinog brašna, belanaca i stevija zaslađivača, i jedna bela korica od belanaca, limuna, heljdinog brašna i stevija zaslađivača. Fil se sastoji od vanila pudinga, mleka sa 0.5% mlečne masti, badema i čokolade sa stevijom. Preko fila sledi slatka pavlaka.
Šumsko voće
Tri žute korice premazane su gustim filom kuvanim na soku od ananasa. Prvi sloj fila obogaćen je mešavinom šumskog voća: malina, šumska kupina, ribizla, borovnica, šumska jagoda. Laganijoj i rastresitijoj strukturi doprineli su tanki slojevi šlaga između korica. Idealan desert za vašu posnu svečanu trpezu.
Čoko plazma
Čoko plazma desert sadrži dve mekane, rastresite korice sa ukusom mlevenih i seckanih lešnika, filovane savršenim posnim filom kuvanim na sojinom mleku, uz dodatak posne bele i crne čokolade. Posni Plazma keksići natopljeni sojinim mlekem savršeno su se uklopili u bogat čokoladni ukus
Rafaelo
Torta bez brašna. Korice se sastoje od belanaca i kokosa a kuvani fil od žumanaca i
prah šećera, obogaćen puterom ,biljnom masti i slatkom pavlakom, uz dodatak kokosa. Za prave
ljubitelje kokosa, ne treba poseban povod da je probaju.
Gabon
Nepogrešiv izbor za sve sladokusce koji preferiraju čokoladne deserte. Čisto čokoladna torta,
meko pečenih korica pravljenih od domaćih belanaca, komadića oraha i neizostavne čokolade,
povezanih čokoladnim filom. Odlično ide uz šoljicu kafe.
Moskva šnit
Jedna od najpopularnijih voćnih poslastica pravi se od četiri domaće, sočne i izdašne kore
od belanaca i seckanog badema, pečene na 200 stepeni, filovane mlečnim i kremastim žutim filom,
izrađenim od domaćih žumanaca i šećera, sa dodatkom slatke pavlake. Osvežavajućem ukusu doprineli su komadići visnje i ananasa, kao i sitno seckani bademi.
Nugat
Ova torta sastoji se od fino pečenih kora sa seckanim lešnicima, i kuvanog žutog fila od domaćih žumanaca sa dodatkom rendanih listića krem bloka. Kada tome dodamo još jedan sloj krem šlaga, ova kombinacija ukusa sigurno će vam se dopasti.
Švarcvald
Ni previše slatka, ni teška. Švarcvald torta je sinonim za pravo osveženje zahvaljujući kuvanim višnjama koje pored slatke pavlake i šlaga čine osnovu fila. Kore se prave od belanaca, šećera i kakao, a potom natapaju domaćim sokom od višanja.
Kinder
Jedna od omiljenih dečijih poslastica, Kinder torta sadrži dva najfinija mlečna krema kuvana na
pari - žuti i čokoladni. Domaća žumanca, prah šećer i puding od vanile pažljivo su kuvani da bi se dobila
ova kremasta struktura. Kremovi su spojeni celim komadima plazma keksa, natopljenim u mleku. Torta ne sadrži orašaste plodove.
Braun
Svaki od tri vrste fila u braun torti, napravljenih sa puterom, posebno je ukusan i drugačiji, a spoj
crne, bele čokolade, slatke pavlake, i dve korice natopljene rumom, učiniće da sigurno uživate u ovoj sočnoj torti. Ako volite kremaste lagane ukuse, obavezno probajte.
Čoko badem - Dijet torte
Dobro proveren odabir sastojaka čini Dijet tortu zdravom poslasticom za dijabetičare. U osnovi su dve crne korice od heljdinog brašna, belanaca i stevija zaslađivača, i jedna bela korica od belanaca, limuna, heljdinog brašna i stevija zaslađivača. Fil se sastoji od vanila pudinga, mleka sa 0.5% mlečne masti, badema i čokolade sa stevijom. Preko fila sledi slatka pavlaka.
Šumsko voće
Tri žute korice premazane su gustim filom kuvanim na soku od ananasa. Prvi sloj fila obogaćen je mešavinom šumskog voća: malina, šumska kupina, ribizla, borovnica, šumska jagoda. Laganijoj i rastresitijoj strukturi doprineli su tanki slojevi šlaga između korica. Idealan desert za vašu posnu svečanu trpezu.
Čoko plazma
Čoko plazma desert sadrži dve mekane, rastresite korice sa ukusom mlevenih i seckanih lešnika, filovane savršenim posnim filom kuvanim na sojinom mleku, uz dodatak posne bele i crne čokolade. Posni Plazma keksići natopljeni sojinim mlekem savršeno su se uklopili u bogat čokoladni ukus
Rafaelo
Torta bez brašna. Korice se sastoje od belanaca i kokosa a kuvani fil od žumanaca i
prah šećera, obogaćen puterom ,biljnom masti i slatkom pavlakom, uz dodatak kokosa. Za prave
ljubitelje kokosa, ne treba poseban povod da je probaju.
Gabon
Nepogrešiv izbor za sve sladokusce koji preferiraju čokoladne deserte. Čisto čokoladna torta,
meko pečenih korica pravljenih od domaćih belanaca, komadića oraha i neizostavne čokolade,
povezanih čokoladnim filom. Odlično ide uz šoljicu kafe.
Moskva šnit
Jedna od najpopularnijih voćnih poslastica pravi se od četiri domaće, sočne i izdašne kore
od belanaca i seckanog badema, pečene na 200 stepeni, filovane mlečnim i kremastim žutim filom,
izrađenim od domaćih žumanaca i šećera, sa dodatkom slatke pavlake. Osvežavajućem ukusu doprineli su komadići visnje i ananasa, kao i sitno seckani bademi.
Nugat
Ova torta sastoji se od fino pečenih kora sa seckanim lešnicima, i kuvanog žutog fila od domaćih žumanaca sa dodatkom rendanih listića krem bloka. Kada tome dodamo još jedan sloj krem šlaga, ova kombinacija ukusa sigurno će vam se dopasti.
Švarcvald
Ni previše slatka, ni teška. Švarcvald torta je sinonim za pravo osveženje zahvaljujući kuvanim višnjama koje pored slatke pavlake i šlaga čine osnovu fila. Kore se prave od belanaca, šećera i kakao, a potom natapaju domaćim sokom od višanja.
Kinder
Jedna od omiljenih dečijih poslastica, Kinder torta sadrži dva najfinija mlečna krema kuvana na
pari - žuti i čokoladni. Domaća žumanca, prah šećer i puding od vanile pažljivo su kuvani da bi se dobila
ova kremasta struktura. Kremovi su spojeni celim komadima plazma keksa, natopljenim u mleku. Torta ne sadrži orašaste plodove.
Braun
Svaki od tri vrste fila u braun torti, napravljenih sa puterom, posebno je ukusan i drugačiji, a spoj
crne, bele čokolade, slatke pavlake, i dve korice natopljene rumom, učiniće da sigurno uživate u ovoj sočnoj torti. Ako volite kremaste lagane ukuse, obavezno probajte.
Čoko badem - Dijet torte
Dobro proveren odabir sastojaka čini Dijet tortu zdravom poslasticom za dijabetičare. U osnovi su dve crne korice od heljdinog brašna, belanaca i stevija zaslađivača, i jedna bela korica od belanaca, limuna, heljdinog brašna i stevija zaslađivača. Fil se sastoji od vanila pudinga, mleka sa 0.5% mlečne masti, badema i čokolade sa stevijom. Preko fila sledi slatka pavlaka.
Šumsko voće
Tri žute korice premazane su gustim filom kuvanim na soku od ananasa. Prvi sloj fila obogaćen je mešavinom šumskog voća: malina, šumska kupina, ribizla, borovnica, šumska jagoda. Laganijoj i rastresitijoj strukturi doprineli su tanki slojevi šlaga između korica. Idealan desert za vašu posnu svečanu trpezu.
Čoko plazma
Čoko plazma desert sadrži dve mekane, rastresite korice sa ukusom mlevenih i seckanih lešnika, filovane savršenim posnim filom kuvanim na sojinom mleku, uz dodatak posne bele i crne čokolade. Posni Plazma keksići natopljeni sojinim mlekem savršeno su se uklopili u bogat čokoladni ukus
Čoko Malina
Napravljena od korica sa cokoladom i finog krema od domaćih žumanaca, prah šećera, biljne masti i kvalitetne tamne čokolade, ova torta je pravi izbor za ljubitelje kombinacije čokolade i voća.
Obogaćena je Miker malinama i komadima mlečne čokolade.
Rafaelo
Torta bez brašna. Korice se sastoje od belanaca i kokosa a kuvani fil od žumanaca i
prah šećera, obogaćen puterom ,biljnom masti i slatkom pavlakom, uz dodatak kokosa. Za prave
ljubitelje kokosa, ne treba poseban povod da je probaju.
Dugine boje
Korice se izrdadjuju od gotove smese u koju se dodaju jaja ,voda i ulje.
Posebna napomena
Slične torte koje drugi gledaju
Pomoć pri kupovini svečane torte
Kolika torta mi je potrebna ?
Najbolji način za određivanje veličine torte je predviđanje broja gostiju na slavlju, odraslih i dece. Za svakog gosta treba predvideti bar po jedno poslastičarsko parče torte od 120g, a poželjno je i nešto više. Pored svake torte na našem sajtu, moguće je videti i okvirni broj parčića koji se dobijaju od torte kako bi veličina lakše bila odabrana. Fondan koji prekriva tortu, računa se u prikazanu težinu torte, dok figurice, ukrasi i ostali dekorativni elementi ne ulaze u prikazanu težinu.
Od čega zavisi cena ?
Cena svečane torte isključivo zavisi od težine torte. Odabir ukusa torte ne utiče na cenu.
Dostava svečane torte
Torta Ivanjica vrši dostavu svečanih torti na željenu adresu, u sve gradove u kojima je predviđena dostava. U zavisnosti od veličine torte i gradske zone, dostava može biti besplatna. Više o pravilima i cenama dostave možete pročitati ovde.
Jestivi i nejestivi delovi svečane torte
Figurice na torti nisu jestive, dok su ostali elementi od fondana kao i celokupan sadržaj torte jestivi.
Rok trajanja i kvalitet svečane torte
Naše torte izrađuju se od kvalitetnih domaćih sastojaka i nisu zamrznute. U zavisnosti od izbora ukusa koji napravite, odnosno, da li sadrže voće ili ne, rok trajanja torte može biti od 7 do 10 dana. Rok trajanja je istaknut na deklaraciji torte.
Svi proizvodi su pažljivo izrađeni veštim rukama naših domaćica i dekoratera.
Ceo asortiman bazira se na starim proverenim receptima naših baka i posebnom načinu pripreme.
Najveći izbor domaćih torti i kolača na jednom mestu. Dostava na kućnu adresu.
Siguran proces kupovine i mogućnost online plaćanja karticama Visa, MasterCard, American Express i Dina.